Peugeot Servisinde Eksik Hizmet Ve İlgisizlik

Çağatay
30 Kasım 2024 11:01

15.11.2024 tarihinde 2023 model Peugeot 2008 aracımın ilk 15 bin km bakımı için Hatay İskenderun'dan kalkıp 08:30 randevusu için Adana/Onatça'ya götürdüm.
Aracımda yapılmasını istediğim işlemler:
1) 15 bin km bakımı
2) Araçta güncelleme var mı? Varsa yapılmasını istedim
3) Fren pedalında her basmada ''çıt'' diye ses geldiğini, değişmesi gereken parça varsa değişimini istedim

Serviste verilen cevaplar ise,
Aracımda güncelleme bulunduğunu ve işlemin uzun süreceğini belirttiler. (Şanzıman ve genel güncelleme diye belirtildi)

Araç saat 11'de teslim edileceğini ve tüm bakımların ve güncellemelerin yapıldığını belirttiler. Fren pedalı için ise yağlama yapıldığını belirttiler.

Fren pedalındaki ''çıt'' ses gitmemişti!

Servise saat 12'de geri döndüğümüzde ise,
Servisteki usta başı/formen mi her kimse fren pedalındaki sesi en başta fark ettiğini, değişmesi gerektiğini söylemiş.

E o zaman neden değiştirmediniz? diye sorduğumuzda diğer randevulu araçların saatleri olduğu için ve yoğunluğu olduğu, aracı servise bırakın 1-2 gün serviste kalsın dedi. Aracı nasıl serviste bırakalım? Bize ikame bir araç verilmedi. Bizi şehir içine bile bırakma lütfunda bulunulmadı. Dolmuş var diye belirtilirken aracı niye serviste bırakayım! Aracı sabah 08:30'da servise teslim ederken söylediğim bir arızanın/sıkıntının fark edilip -ben onu sabah fark etmiştim şeklinde ukalaca verilen bir cevap var ortada.

Bugün 30.11.2024 tarihi İskenderun Arslanbey bayisine götürdüm aracımı,

Aracımda güncellemenin mevcut olduğu, herhangi bir güncellemenin yapılmadığını bildirdiler.

Fren pedalı için ise tarih verilip garantiden değişimi yapılacağını bildirdiler.

Adana Onatça o zaman siz benim aracımın yağ bakımında yaptığınızdan şüphe duyuyorum.

Yusuf
20 Mart 2024 22:22
Seyfi sonuçtan hiç memnun değil

Peugeot E-2008: Sürekli Arızalar Ve Yetersiz Servis Mağduriyeti

Seyfi
07 Mart 2025 22:26

Peugeot 3008 Direksiyon Ses Sorunu Serviste Çözülmedi

Engin
09 Ağustos 2025 16:28
Elif sonuçtan hiç memnun değil

Yetkili Servis Mağduriyeti: Peugeot 3008 Aracımda Bitmeyen Sorunlar

23 Ekim 2024 19:50

Peugeot Ayrıntılı Fiyat Bilgisi Almadan Kesinlikle Servise Adım Dahi Atmayın.

Murat
16 Temmuz 2024 12:05