Muzaffer sonuçtan hiç memnun değil

Peugeot Servis Sorunu Hizmet Yetersizliği

Muzaffer
24 Temmuz 2024 01:35

Peugeot Boxer marka 2023 model 128 bin km aracım Temmuz 2024'te AdBlue arızası verdi. Pazartesi günü servis randevusu alarak servise götürdüm aracımı. Arızanın AdBlue enjektöründen kaynaklı olduğu söylenerek yenisi ile değiştirildiği söylendi. Salı günü akşam üzeri aracımı teslim aldım, servisten çıktıktan çok kısa süre sonra aracım tekrar aynı arızayı verdi. Çarşamba günü tekrar servise gittiğimde arızanın yazılımdan kaynaklı olduğu söylendi. Çarşamba günü akşam üzeri aracımı teslim aldım, çok kısa süre sonra yine aynı arızayı verdi. Perşembe günü servise gittiğimde ise sorunun AdBlue deposu ile alakalı olduğu ve deponun değişmesi gerektiği söylendi. Bu kez aracımı 1 hafta sonra çarşamba günü teslim aldım. Bu esnada 10 gün boyunca çalışamadım ve bir sürü zarara uğratıldım. Sorun yaşamak istemediğim için sıfır araç aldım fakat yaşadığım bu sorun beni araçtan soğuttu.

Fuat

Depo benimde değişmişti sonra sensör arızası verdi. AdBlue iptal ettim araba bir daha randıman tutmadı yeni motor taktım yazılım çözemedim kafasına göre arıza yazıyor hararet yükseltiyor. Sonra geçiyor. Var mı yazılım ile sorunu çözen

Erdoğan

Benim de aynı sorun var şimdi servis de depo değişecek bakalım sizin düzeldi mi acaba

Muzaffer

Evet depo değiştikten sonra düzeldi fakat 20 gün kadar aracım yattı ve bütün işlerim kaldı

Burcu

Sorununuz tamamen çözüldü mü acaba

Yasin sonuçtan hiç memnun değil

Peugeot Boxer Servis Aracı Mı? Bir Kere Daha Düşün!

Yasin
25 Eylül 2023 11:21