Eşref sonuçtan hiç memnun değil

Peugeot Kronik Sunroof Sıkıntısı

Eşref
04 Mayıs 2023 09:31

2020 model yeni kasa Peugeot 508 araca sahibim. Aracın sunroff ile ilgili 1 yılı aşkındır. Sürekli servise gitmekteyim. Aracın sunroofundan gelen ses nedeni ile Peugeot servine hatırladığım kadarı ile Temmuz 2022 sinde ses şikayeti ile götürdüm. Bana contaları değişecek biz sizi arayacağız dediler. Ama ne aradılar ne sordular. Peugeot ana servisi ve yetkilisine İstanbul'a durumu bildirdim. Beni aradılar kesinlikle böyle bir şeyin olmayacağın en kısa sürede durumu çözeceklerini kayıt altına aldılar. Daha sonra Özkaymak Peugeot servisinden arayan olmadı ses şikayeti ile bakım zamanı gelinde tekrar gittim. Aracın sunroofu sıkıntılı olduğuna ilk etapta conta değişimi yapılacağını yurt dışından sipariş verileceğini belirtip beni yaklaşık bir ay aşkın süre beklettiler. Sonra tekrar servise gittim. Aracın sunroof'unda ne yaptıklarını bilemediğim bir işlem yapıldı. Böyle denememi istediler aradan bir ay geçti şikayetlerimde azalma oldu fakat sunroof artık açık kaldı ne açılıp ne kapatma işlemini yapamaz oldum ekim 2022 gibi yarı açık şekilde Konya Özkaymak servisine gittim. Sunroof ses şikayetimin devam ettiğini ve şu an hiçbir şekilde açılmadığını belirttim. Aracı aldılar baktılar bir şey yok deyip takılı kalmış ayarları yaptık dediler. Bir kere açıp kapattım kış ayları gelmesi sebebi ile sunroofu hiç kullanmadığım bir döneme geldik. Servise bakın garantisi bitiriyor bu sunrof sıkıntılı dedim. Ben ilerde mağdur olacağımı oradaki servis danışmanına bildirdim. Şu an yapılacak bir şey yok dendi kış aylarında sizde takdir edersiniz ki Konya'da yaz aylarının gelinceye kadar bir kere bile açmadık. Geçen gün açmaya çalıştığımda gene sunroof hiç açılmadı. Peugeot servisine tekrar başvurdum. Bakın ben bu şekilde mağdurum defalarca geldim beni oyaladınız bir şey yok diyerek gönderdiniz ki ben sizi garantim bitecek diye uyardım yapıldı hiçbir sıkıntısı yok dediniz kış ayları olması sebebi ile açmadım bile dedim. Servis yetkilisi sunroof çöp olmuş yenisini takacağız garantisi bitti yapacak bir şey yok dedi. Ben bir yıldır bu konuda mağduriyetimi defalarca bildirmeme rağmen oyalanarak garanti sürecinin geçmesi sağlandı. İstanbul’dan beni arayan bayan Peugeot hiçbir kullanıcısını bu şekilde mağdur etmeyeceğini bildirmesine rağmen servis durumu ötelemek kaydı ile garanti sonrasına bıraktı. Burda müşteri mağduriyeti açıkça görülmektedir. Peugeot müşteri olarak zamanında müdahale edilmemesi sonucunda mağdurum. Bu ücretin silinmesi ve mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

profile profile

Miraç sonuçtan hiç memnun değil

Peugeot 508 Geri Çağırma Sürecinde Parça Bekleyişi Ve İkame Araç Mağduriyeti

Miraç
04 Kasım 2025 22:39
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Peugeot 508 Aracım 4 Aydır Serviste, Teslimat Belirsizliğiyle Mağdurum

28 Ağustos 2025 15:16