Eren sonuçtan hiç memnun değil

Peugeot 408 GT'nin Tekrarlayan Bagaj Kilidi Sorunu

Peugeot 408 GT'nin Tekrarlayan Bagaj Kilidi Sorunu
08 Ekim 2024 08:58

Nisan 24 te aldığım Peugeot general otodan aldığım 408 gt aracım henüz 5 aylık olmasına rağmen 4. Defa bagaj kilitlenmiyor arızası verdi. (Aracı ilk bakmaya gittiğimde bagaj tam kilitli değildi. Nedenini sorduğumda bana akü olmadığı için olduğu söylendi. Şimdi anlıyorum ki yalanmış ) İlk 2 arızayı İstanbul Ayazağa mahallesinde bulunan general otoda yetkili serviste yaptırdım. Geçen hafta Sivas'a gittim ve bagaj yine aynı arızayı verdi. 3. Arızayı geçen hafta ortası Sivas'ta bulunan yetkili serviste düzelttim. Ertesi gün bagajı kapama yaptığımda tam kapanmadı ve bende ne olur ne olmaz diye arka koltuğu yatırdım. Sonraki gün bagaj 4. Defa aynı arızayı verdi. İstanbul'a gelirken koltuktan birkaç parça eşya bagaja koydum ve 07 Ekim 24 te aracı tekrar İstanbul Sarıyer de bulunan aracı da aldığım general oto ya götürdüm. Bana attıkları bagajda ceviz (görsel de ekte) olduğu ve bundan ötürü bu arızayı verdiği bu defalık ücret alınmayacağı bundan sonra benzer arızada ücret alınacağı söylendi. Üstelik komik olan bagaj bozulduğunda içerisinde eşya dahi yoktu ki ceviz olsun. İnsanın aklıyla dalga geçer gibi cevizi koymuşlar oraya bundan olmuş diyor. Haliyle bunu kabul etmediğimi ilettim kendilerine ve yetkili birinin aramasını ve bu sorunumun çözülmesini bekliyorum.

Çok beğenerek aldığım bu araçtan maalesef nefret eder duruma geldim

Nurdan
01 Şubat 2024 11:31
Ufuk sonuçtan hiç memnun değil

Peugeot 408 GT'nin Elektrikli Bagaj Problemi Çözülmüyor

15 Şubat 2025 19:24
Bengü sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Araçta Bitmeyen Kapı Ve Bagaj Kilidi Arızası Mağduriyeti

Bengü
10 Temmuz 2025 13:38
Soner sonuçtan hiç memnun değil

Soner
17 Aralık 2024 15:02