Sedat sonuçtan hiç memnun değil

Peugeot 3008 Kronik Motor Arızası, Sürekli Yolda Bırakır, Çözümü Yok

Sedat
06 Ekim 2023 09:58

Aracım aldığımdan beri 4. Defa motor arızası veriyor, motor arızası verdiğinde sanıyorum güvenlik sebebiyle araç gaz yemiyor ve servise kadar kendimi zor atıyorum ama servise gittiğimde de randevu almanız lazım gibi mantık dışı cevap veriliyor, uzun yola çıkmaktan korkuyoruz artık, acaba nerede yola kalacağız diye.

Ayrıca birkaç defa da ekran donduğu için klima çalıştıramadık, akü kutup başlarını sök tak yapınca çözüldü, araçta bazı kronik sorunlar var ve garantisi bittiğinde bu sorunlar başa bela olacak gibi görünüyor. Servis kalıcı bir çözüm üretemiyor yaptık deyip gönderiyor. Birçok kişinin benzer kronik sorunlarla karşılaştığını gözlemliyorum, servis garanti kapsamında sorunu geçici olarak çözüyor ama garantisi bittiğinde büyük bir faturaya hazır olmak gerektiğini anlıyorum, çok yazık gerçekten bu kadar para verilen bir araçta bu sorunları çözmemek...

Daha önce de yukarıdaki şikayeti açmıştım ama ilgilenen olmamıştı. Araç dün yine motor arızası verdi ve yol yardımı aradığımda aracın garantisi olmadığı için ücretli yapılacağı bilgisi aktarılıyor, ya böyle aşağılıkça bir şey var mı 3 yıldır arızayı çözmediniz beni süründürdünüz şimdi utanmadan ücret diyorsunuz yazıklar olsun.

Buradan herkese sesleniyorum, 3008 araçlarda çözülemeyen kronik bir arıza var.

profile profile profile

Yorumlar (5)

Caner

Elektronik tesisatında düzgün sıkılmamış topraklama soketi yüzünden olabilir. Çoğu sıfır araçta bu prob var Peugeot da. Tüm uyarıları veriyor seyir halindeyken. Belki bir yardımı dokunur.

Kemal

Bende de Peugeot 3008 var. Aynı sizin gibi motor arıza lambası yanıyor, sönmek bilmiyor.

Hakan

Ne yapacağımı bilmiyorum garantisi mayısta bitecek ama bana hiç güven vermiyor

Hakan

2020 3008 1.2 puretech var bende de sürekli sıkıntı çıkıyor en son aynı şekilde motor arızası sinyali yanmaya başladı

Merve

Merhabalar bende Golf 7 arabamda aynı sorunu yaşadım motor arıza lambası aylarca sarı yandı kimse bir çözüm bulamadı EPC lambası da sonradan yanmaya başlamıştı araç yokuşlarda gaz yemioyor du Sorunun 1 yıl sonra turbo arızası olduğu ortaya ckti belki bir turboya bakılması lazım sizde de

Sedat sonuçtan hiç memnun değil

Sedat
21 Haziran 2023 13:05

Peugeot 3008'de Kronik AdBlue Arızası Ve Müşteri Mağduriyeti

İbrahim
20 Ocak 20:52
Rıdvan sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Peugeot 3008'de Bitmeyen Arızalar Ve Uzun Servis Bekleyişi

Rıdvan