Turan sonuçtan çok memnun

06 Aralık 2024 18:27

06/11/2024 tarihinde Adana Seyhan Gazi P*** Mahallesi M****** K**** P*** Bulvarı üzerinde bulunan BP adlı akaryakıt istasyonunda aracıma yakıt dolumu esnasında pompayı başıboş bıraktılar ve dolan depomdan yakıt boşa aktı ve ben kendim müdahale ettim pompaya ve durdurdum. İçeri markete söyledim cevap bile vermedi ikinci söylememde benim sorunum değil dışarıya söyleyin denildi dışarıya söyledim bizim sorunumuz değil pompa arızalı denildi. Üst yetkililerinden cevap istiyorum. Bu Kimin sorunu bu, boşa akan yakıtın zararı kime ait. Ayrı olarak aracımı yıkatmak zorunda kaldım. Her yeri mazot oldu. Zararın karşılanmasını istiyorum ve gereken uyarıların yapılmasını. Fişin resmini ekledim

09 Aralık 2024 09:09 (Şikayetten 2 gün sonra)
Yakıt İstasyonunda Başıboş Pompa Ve Boşa Akan Yakıt Sorunu

Değerli Müşterimiz, Konu ilgili birimlerimize iletilmiş olup detaylı olarak incelenmeye başlatılmıştır. Sonuçlandığında tarafınıza bilgi verilecektir. Göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür ederiz. bp Petrolleri A.Ş.

09 Aralık 2024 16:57
Yakıt İstasyonunda Başıboş Pompa Ve Boşa Akan Yakıt Sorunu

Değerli Müşterimiz, Konu ile ilgili irtibat telefonunuz aracılığıyla tarafınıza bilgilendirme yapılmıştır. Size gönderilen anket ile almış olduğunuz hizmeti değerlendirmenizi rica eder sizi tekrar istasyonlarımızda görmekten mutluluk duyarız. bp Petrolleri A.Ş.

Turan
Turan
09 Aralık 2024 18:32

Evet tarafıma dönüş yapıldı. Buldukları çözüm, sorunu gidermek için aracımı yıkayacaklarmış, komiksiniz. :) ) dökülen yakıtı gidermeyecek kadar küçükseniz sıkıntı yok sizin olsun ben başka firmadan fullledim aracımı

Oğuz sonuçtan çok memnun

18 Kasım 2024 16:38
"Beni arayan ve sorun ile ilgilenen tüm yetkililere teşekkür ederim. Herhangi bir ücret iadesi talebinde bulunmadım. Ücret veya yakıt almadım. Konu ile ilgilenmeniz ziyadesiyle memnun etti."
BP İstasyonunda Hatalı Yakıt Dolumu Ve Yanıltıcı Fatura
Eylül sonuçtan hiç memnun değil

02 Eylül 2024 13:58
BP Aracıma Yanlış Yakıt Koydu Ve Hatasının Arkasında Durmuyor
BP Aracıma Yanlış Yakıt Koydu Ve Hatasının Arkasında Durmuyor
Walter sonuçtan hiç memnun değil

09 Ağustos 2024 18:05
Erhan sonuçtan çok memnun

12 Ağustos 2023 16:19
"Markadan yana hiçbir sıkıntım yok memnunum ve kullanmaya devam edeceğim. Teşekkürler..."
BP Petrolleri Personel Kaba Tavırları

14 Mart 2025 01:13