Efe sonuçtan memnun
Petlebi SKT 2 Ay Geçmiş Mama (11,4 Kg) Gönderdiler
Efe
08 Nisan 2024 00:27
4.177"İlk başta 1 yıldız vermiştim. Beni ertesi gün hemen aradılar. Para iadesi yapacaklarını belirtip hatalarını telafi etmek için bir sonraki alışverişimde kullanmak üzere indirim kodu verdiler. Ama 3.400 TL olan ürün (Acana Puppy Recipe 11,4 kg) zamlanıp 3.800 TL olmuştu ve bu yüzden indirim pek de bir işe yaramadı, sadece enflasyon mağduru olmamamı sağladı. Ayrıca Türkiye'de fazla alternatif olmadığı için buradan alışveriş yapmaya devam edecektim, o yüzden kabul ettim. Çünkü Türkiye'de önemli ve yeri zor doldurulabilir bir konumda ve alanda hizmet veriyorlar. En azından ürünlerinin orijinal olduğunu düşünüyorum, bu bile Türkiye gibi bir ülkede buradan alışveriş yapmaya devam etmek için yeterli bir sebep olarak görülebilir. Zarar görmelerini istemem. Şu an 5 yıldız vermeme sebebim, yani 1 yıldız kırma sebebim; hayvanımın alerjisi geçmedi ve o kaşındıkça aklıma Petlebi'nin gönderdiği tarihi geçmiş mama geliyor. Ayrıca benim için zaman kaybı ve ekstra uğraşa sebep oldular. Aslında yaptıkları hatayı hemen unutmamaları için yorumumu birkaç hafta, en azından yavru köpeğimin alerjisi geçene kadar düzeltmeyecektim. Ama beni hemen aradıkları için müşteri hizmetlerinin hakkını yemek istemedim. Kalite kontrol yapması gereken birimin, bilerek veya bilmeyerek bana tarihi geçmiş mama gönderen kimselerin hatasını onlara yüklemek istemedim. Petlebi'den yaptığım ilk alışverişte böyle bir tecrübe yaşadığım için çok üzgünüm ve umarım ilerde daha dikkatli olunur.
Son olarak, Şikayetvar'a çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız!"

1 Yorum