Permisy Danışmanlık Alamadığımız Hizmetin Parasını İade Etmedi

22 Ağustos 2024 08:48

Permisy danışmanlık isimli firma aracılığıyla yurt dışından bakıcı getirtmek üzere anlaştık ve bizden peşin para aldılar daha sonra başvurunuz olumsuz sonuçlandı bilgisi geldi.

Biz bu firmadan hiçbir şekilde doğru bilgi alamadığımız gibi daha sonra yetki belgelerinin de bulunmadığını öğrendik. İşimizi yapmadıkları gibi masraflardan sonra kalan parayı iade istediğimizde de kaba bir şekilde konuşulup telefon yüzümüze kapandı.

Fatih
Fatih

Merhaba adı geçen beyefendi için, yurt dışı başvurusu için 2 kez çalışma izni evrakları hazırladık. İlk hazırladığımız bakıcıdan vazgeçtiler. 2. Bakıcı için gerekli evrakları hazırladık. Başvuru yaptık, izin red oldu. İznin red olmasının nedeni, yabancının Türkiye ye giriş yasağı olmasıydı. İşveren bu durumu bilmiyordu. Tabi ki bizim bilmemiz mümkün değildi. Yabancının giriş yasağı olduğu için izin red oldu. Red olmasının nedeni, yabancının yasaklı olmasıydı. Biz yapmamız gereken işlemi tam yaptık. İzin çıkmayınca, işveren geri ödemeyi istedi. Bunu iade olmayacağını ve bizim gerekli işlemi yaptığımızı anlattık. 2kez evrak hazırladığımız halde 1 ödeme aldık. Yasaklı yabancıya izin çıkmayınca, işlemleri biz eksik yapmış olmuyoruz, biz danışmanlık işlemlerini yaptık. Bize işlem yaptırmadan önce size yüzlerce referans verebiliriz. Bizim için en önemli konu, müşterilerimiz güvenidir. Güveninize layık olmaya devam edeceğiz. Bu bilgilendirmeyi de bu konuda yapmak istedim. Çünkü burada yanlış anlaşılma söz konusudur.

Cansu sonuçtan hiç memnun değil

Bakıcı Akademisi Oyalayıp Kaçak Eleman Çalıştırmaya Yönlendiriyor

22 Nisan 2024 19:35