Hanifi sonuçtan hiç memnun değil

Penta Teknoloji Penta Hasarlı Gelen Kulaklığı Bir Kulaklık Parasına Değişim Yapıyor

03 Temmuz 2024 18:05

21.06.2024 tarihinde aldığım Corsair HS80 wireless kulaklığımı sadece 1 gün kullanabildim ve hiçbir şekilde düşürme çarpma gibi bir durum olmadı en fazla 2-3 kere kafama takmışımdır. Ertesi gün sol kulaklığın bağlantı kısmı kendini salmıştı bunu fark ettiğimde direkt İtopya ya değişim için mail yazdım onlar da ürünü kargoya vermem için kod gönderdiler. Kargoya verdim ve 10 gün sonra bir mail geldi kulaklığımın servisini üstlenen Penta Teknoloji ürünün kullanıcı kaynaklı olarak garanti kapsamı dışına olduğunu söylüyor. Haksız bir şekilde değişim için benden kulaklığın parası kadar bir para istiyorlar ve hiçbir şekilde yardım edilmiyor. Bir gün sonra bozulan kulaklık mı olur? Belli ki ayıplı mal ve kullanıcı hatası deyip suçluyor bir de üstüne değişim için aldığım fiyata yakın bir meblağ istiyorsunuz. Şu sorunu çözün lütfen!

04 Temmuz 2024 09:18 (Şikayetten 15 saat sonra)
Hanifi
Hanifi
04 Temmuz 2024 10:02

1 günde ne zorlamasından bahsediyorsunuz anlamıyorum. Gelen ürün belli ki hasarlıydı ve benim denememle beraber hasar gözle görülür oldu. Aynı marka kulaklık ile aynı sorunu yaşayan bir kişiyi technopat adlı Forum sitesinde de gördüm. Belli ki sorunu yaşayan kimseye yardımcı olmuyor Penta. Ayrıca ürünün garantisini ne kapsıyor üstünde toz falan oluncamı sadece garanti kapsamına alınıyor. Ben bu ürünü elime geçtiği ertesi sabahı sorunu fark edip değişim için mail yazdım. Dikkatinizi çekiyorum 2 veya 3 gün bile değil fakat Belli ki Penta Teknoloji olarak insanları mağdur etmeyi çok seviyorsunuz anladığım kadarıyla.

04 Temmuz 2024 15:00

Sayin HANIFI A. Ilginiz için tesekkür ederiz, CAS-48624-Q5X1P0 numarali bildiriminiz bize ulasti. Konuyla ilgili tarafiniza en kisa sürede geri dönüs saglanacaktir.

25 Temmuz 2023 12:02
Penta Teknoloji Penta Teknik Servis Ürünümü Garanti Kapsamında Değişimini Yapmıyor.

01 Ağustos 2025 13:41

06 Eylül 2023 03:53
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Değişiminde Alt Model Ve Ekstra Ücret Talebi Mağduriyeti

19 Haziran 2025 02:29
garanti-degisiminde-alt-model-ve-ekstra-ucret-talebi-magduriyeti-2.jpg
garanti-degisiminde-alt-model-ve-ekstra-ucret-talebi-magduriyeti-1.pdf
Can sonuçtan hiç memnun değil

28 Nisan 2025 10:02
Garanti Kapsamındaki Kulaklığa Kullanıcı Hatası Denilerek Ücret Talep Edildi, Kaba Hizmet