Berkay sonuçtan hiç memnun değil

Pendik Bölge Hastanesi Burun Estetik Ameliyatı

27 Aralık 2023 14:28

Özel Pendik Bölge Hastanesi'nde burun ameliyatı olacaktım. Fiyatta her şeyde anlaştık. Ameliyattan bir gün önce kan tahlili ve sözleşme imzalamak için hastaneye gittim. Yaklaşık 15 sayfa gibi bir sözleşme var, sözleşmenin ilk 6-7 sayfasını okuduk, aksi bir madde göremedim. Ben de tamamını imzaladım. İmzaladıktan sonra en son maddede, 'burun eski halinden daha kötü olabilir. Bunun için bir garanti verilmez' gibi bir madde var ve ölüm riski için de ayrı maddeler var. Ameliyatta ölseniz de, burnunuz eskisi halinden daha kötü olsa bile bir sorumluluk üstlenmiyorlar. Ben de sözleşmeyi alıp doktor***** nın yanına gittim, ona kafamda oluşan soru işaretlerini sordum, 'ameliyat başarılı geçmezse ne olacak? ' gibisinden. O da 'siz çok panik yaptınız, korktunuz, ben ameliyatı yapmaktan vazgeçtim' dedi. Daha sonra beni sekreter eşliğinde hasta kayıta yönlendirdi ve orada ameliyattan vazgeçildiği için 1900 TL gibi bir ücret istediler.
Ben de ameliyatı ben kendi rızamla iptal etmediğimi, doktorun ameliyat yapmaktan vazgeçtiğini söyledim; buna rağmen ücreti almaları gerektiğini söylediler. Ben de itiraz ettim, dilekçe yazdım. Yani anlayacağınız, hastane sadece para odaklı; kendilerinin vazgeçtiği ameliyat için bile ekstra tahlil parası adı altında 1900 TL para talep ediyorlar. Üstlerine hiçbir sorumluluk almıyorlar.

15 Ocak 2024 15:10 (Şikayetten 19 gün sonra)

Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Özel Pendik Hastanesi'nde Sigorta Anlaşmazlığı Ve Yüksek Ücret Talebi

16 Ocak 2025 22:31
Özel Pendik Hastanesi'nde Sigorta Anlaşmazlığı Ve Yüksek Ücret Talebi

Pendik Bölge Hastanesi'nde Anlaşma Sorunları

05 Ocak 2025 22:26
Sıraç sonuçtan hiç memnun değil

Kapora İadesi Yapılmayan Ameliyat İptali Ve Hastanenin İlgisiz Tavrı Mağduriyet Yarattı

20 Ekim 2025 18:20
kapora-iadesi-yapilmayan-ameliyat-iptali-ve-hastanenin-ilgisiz-tavri-magduriyet-yaratti-6.jpg
kapora-iadesi-yapilmayan-ameliyat-iptali-ve-hastanenin-ilgisiz-tavri-magduriyet-yaratti-5.jpg
kapora-iadesi-yapilmayan-ameliyat-iptali-ve-hastanenin-ilgisiz-tavri-magduriyet-yaratti-4.jpg
kapora-iadesi-yapilmayan-ameliyat-iptali-ve-hastanenin-ilgisiz-tavri-magduriyet-yaratti-2.jpg
kapora-iadesi-yapilmayan-ameliyat-iptali-ve-hastanenin-ilgisiz-tavri-magduriyet-yaratti-1.jpg
Gonca sonuçtan hiç memnun değil

08 Şubat 2024 10:20