Pembe Panjur Uygulamasında Haksızlık Ve Güven Sorunu

11 Ekim 2024 08:28

Pembe Panjur uygulamasını kınıyorum. Bayanlardan giriş ücreti almadıkları için tüm kötü niyetli kişiler sitede bizleri mağdur ediyor. Biz erkekler doğruları yazdığımız için para ödediğimiz halde engelleniyoruz. Pembe Panjur uygulaması etik olmayan işlemler yapıyor. İnsanların hesabından onayları olmadan üyelik yenilemek adına para çekiyormuş. Umarım yetkililer bu yazımı dikkate alır ve hukuki işlem başlatırlar. İki yıl önce boşandım ve bu sitede tanıştığım tüm kişiler güvenilmez çıktı. Umarım hesabımdan para çekilip üyeliğim yeniden başlamamıştır. Bu site tarafından günde binlerce insan mağdur ediliyor.

11 Ekim 2024 10:17 (Şikayetten 1 saat sonra)
Nihat
Nihat
11 Ekim 2024 10:28

Evlilik düşüncesinde hiç kadın yok. Tüm dolandırıcılar sizin sitenizdeler. Haksızlık çok fazla var. İnsanları sömürmeyi bırakın. Kadın üyelerdende ücret talep edin.

11 Ekim 2024 10:34

Şerif
Şerif
Şikayeti Çözüldü

Bu site erkeleri bu yöntemle paralarını alıp günü dolmadan engelleyerek haksız kazanç sağlamaktadır siz ücret ödeyip üyelik satın alırsınız ama hiçbir ücret ödemeden üyelik alan bir kadın size hakaret ederse siz de karşılığında bir kelime söyleseniz şikayet eder ve site yönetimi sizi siteden engeller ve üyeliğinizi iptal eder gerekçe olarak da otomatik mesaj atar uygunsuz paylaşım diyerek ama siz ödediğiniz günü dolmadan verdiğiniz parayı kaybedersiniz madem engelleme yapıyorsunuz kalan günlerin parasını iade ediniz sitede su zaten var sizden rahatsızsa bir üye engelleyebiliyor sizi tüm buna rağmen ücretli üyelik satışı yapıp günü dolmadan site olarak siz neden kişiyi siliyorsunuz madem sildiniz o kişinin günü dolmamış ödediği ücret kısmını geri iade ediniz

Ömer sonuçtan çok memnun

25 Şubat 2025 09:00
"Yaşadığım problemlerle alakalı yine aynı görüşteyim fakat şikayet geri dönüşü ve müşteriyi mağdur etmeme konusunda gerekeni yaptılar teşekkür ediyorum"

28 Ocak 2024 08:13
Pembe Panjur Şikayet Erkeklere Karşı Haksız Davranışlar Sergiliyor
Pembe Panjur Şikayet Erkeklere Karşı Haksız Davranışlar Sergiliyor
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Pembe Panjur Sitesi Hakkında Tespit Ettiklerim

04 Mayıs 2024 12:28