Pazarama Ücret İadesi Sorunu Ve Mağduriyet

Pazarama Ücret İadesi Sorunu Ve Mağduriyet
13 Ocak 2024 12:56

11.12.2023 tarihinde Pazarama internet sitesinden 15.819 TL değerinde Arçelik marka çamaşır makinesini 9 taksit ve Şubat 2024'te ödemeye başlayın sözüne güvenerek İş Bankası Maximum kart kullanarak satın aldım. Ancak Aralık 2023 kredi kartı ekstremde taksitlendirmenin aynı ay içinde başlatıldığını gördüm. Pazarama müşteri hizmetlerini arayıp siparişi iptal etmek istediğimi belirttim. Bana İş Bankası'nı aramam ve iptal işleminin banka aracılığıyla yapılacağı söylendi. İş Bankası müşteri hizmetleri ile iptal işlemine başladım ve bana 10 gün içinde iade işleminin gerçekleşeceği bildirildi. 10 gün geçmesine rağmen iade işlemi yapılmadı. Tekrar Pazarama müşteri hizmetleri ile iletişime geçtiğimde, satıcının ürünü geri çekmediği için iade işleminin yapılamadığını ve 1 hafta içinde tamamlanacağı söylendi. Aralık ayı sona ermesine ve Ocak 2024'te kredi kartımdan ikinci taksit kesintisi yapılmasına rağmen, hala iade işlemim gerçekleşmedi. Şubat ayında kredi kartımdan üçüncü taksit kesintisi yapıldı. Elime ulaşmayan ve iadesini talep ettiğim ürün için 3 aydır ödeme yapmaktayım. Her müşteri hizmetleri ile görüşmemde aynı oyalama taktikleriyle en kısa sürede iadenin yapılacağı söyleniyor. Artık yasal haklarımı kullanarak gerekli işlemleri başlatacağımı belirtmek istiyorum. Pazarama'dan şikayetçiyim.

13 Ocak 2024 13:05 (Şikayetten 8 dakika sonra)
Mesut
Mesut
14 Ocak 2024 14:25

Kusura bakmayın ama her müşteri hizmetlerini aradığımda yanı cevapla karşılaşıyorum fakat hala bir sonuç alamadım. 2 aydır iadesini talep ettiğim ürünün parası kredi kartımdan çekilmekte ve faiz yemekteyim. Benim için bu cevap inandırıcı olmaktan uzak, sizden söz değil bir sonuç beklemekteyim

Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Büşra
28 Haziran 2023 02:56
Pazarama İade Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu
Erdem sonuçtan hiç memnun değil

05 Nisan 2024 12:53
Naz sonuçtan hiç memnun değil

03 Ekim 2023 17:24

29 Mayıs 2024 17:55
Pazarama 1 Kere Aldığım Ürünün Ücretini 2. Kez Kartımdan Çekti
Murat sonuçtan hiç memnun değil

28 Aralık 2023 00:37