Yelda sonuçtan hiç memnun değil

Pazarama & Happy Center & Jetizz Mağduriyet

Pazarama & Happy Center & Jetizz Mağduriyet
05 Nisan 2024 22:42

Pazarama online alışveriş portalından 27.03.2024 tarihinde Fairy Platinum Plus bulaşık makinesi tableti alımında bulundum. (Sipariş no: 5175***28) Satıcı ismi Happy Center. Adres bilgilerime her türlü kargo firması geliyor; Aras, Yurtiçi, PTT, Sürat gibi... Happy Center isimli satıcı, Jetizz isimli Aras Kargo'nun bir alt kuruluşu ile çalışıyormuş. Kargoyu hemen çıkardılar. Kargo Takip butonundan her gün kargoyu kontrol ettim. Bulunduğum bölge, belde olarak Aksu'ya bağlı fakat kargom Güzeloba şubesine gitti. Bunu fark eder etmez (tarih 01.04.2024) hem Pazarama'ya hem de satıcıya bilgi verdim. Pazarama, ancak 03.04.2024 tarihinde bana geri dönebildi ve cevap olarak 'Jetizz kargo firması bulunduğunuz bölgeye teslimat yapmamaktadır. Bu nedenle kargo iade olacak, sonrasında paranızı kredi kartınıza yatıracağız.' dedi. Madem bulunduğum bölgeye teslimat yapılamıyor, neden kargoyu teslim alıyorlar ve hatta bulunduğum şehre, hatta evime 5 km mesafedeki şubesine kadar getirip geri iade ediyorlar? Pazarama buna nasıl izin verebiliyor? Satıcı sattığı ürünü nasıl takip edemiyor? Yetmezmiş gibi, madem satıcı sadece Jetizz kargo ile çalışıyor, ama ürün nasıl oluyor da Yurtiçi Kargo ile iade gönderilebiliyor? İadenin kargo firmasını ekran resmiyle de iletiyorum ki, buradan artık kim yalan söylüyor, belki bir cevap verirler. Sipariş ettiğim şey acilen gerekli olan medikal bir ürün de olabilirdi! Hem 27.03.2024'ten beri param Pazarama'da, hem ürünüm elimde değil! Ne güzel bir kazanç. Benim gibi günde 10 kişi böyle sorun yaşasa ve aldıkları parayı işletseler, süper bir kazanç kapısı olur. Belirtmek isterim ki, Happy Center satıcısı birçok satış kanalında aynı isimle var ve satış yapıyor. Acilen aldığım ürünün bana geri gönderilmesini istiyorum. Hangi kargo firması ile olduğu fark etmeksizin, Lara ya da Güzeloba şubelerinden de teslim alabileceğim bir şekilde.

pazarama-happy-center-jetizz-magduriyet-2.pdf
06 Nisan 2024 09:25 (Şikayetten 10 saat sonra)
07 Nisan 2024 23:02

Şikayet ve taleplerime herkesin görebilmesi için bu web sayfası üzerinden devam edeceğim. Nitekim size memnuniyetle yardımcı olacağız mesajınızın üzerinden 24 saatten fazla geçmiş olmasına rağmen hala bir yanıt veremiyorsunuz. Kargo hala yolda görünüyor, tarih oldu size 07.04.2024. Kısaca 12 gündür param sizde elimde ürün yok! İradem dışında sizin karar vererek iade almaya çalıştığınız parası tarafımca ödenmiş ürünün kargo kodunu bile takip edemiyorum! Gerçekten siz e-ticaret yaptığınıza emin misiniz?

11 Nisan 2024 09:37

Tarih 11.04.2024 sipariş gününden tam 15 gün geçmiş durumda. Pazarama sistemi üzerinde ürün hala iade aşamasında görünüyor ama müşteri ilişkilerini arayınca ürünün satıcıya iade olduğunu söylüyorlar. Sonuç hala işlem sonuçlanmadı. 15 gündür param Pazarama da ama ürün hala elimde değil. Çok merak ediyorum konuyu ne zaman çözebilecekler acaba! Hatta sistem üzerinden manuel oynama da yapabiliyorlar. İade kargoya verildi aşamasında olan ürün artık iade süreciniz başlatılıyor aşamasına geri dönüş yaptı kendi kendine

15 Nisan 2024 15:39

Bu mesajlarımı okuyan tüketiciler aman diyeyim pazarama.com'dan uzak kalın. Kimse alışveriş yapmayı düşünmesin bile. Onların hatası nedeni ile ürünleriniz iade olsa bile günlerce paranızı iade etmeyip işletiyorlar. 27.03.2024 tarihinde sipariş ettiğim ve 04.04.2024'te satıcıya iade olmuş bir ürünün parasını daha 15.04.2024 tarihinde yatırdılar. 11 gün! Gerisini siz hayal edin.

Şeyma sonuçtan memnun

Şeyma
02 Temmuz 2023 18:39
"Şikayetten hemen sonra Pazarama müşteri temsilcisi tarafıma ulaştı ve kısa sürede ürünün tekrar gönderilmesini sağladı. Kendisine çok teşekkür ediyorum."
Pazarama'daki Happy Center Satıcısı 16 Gündür Ürün Göndermiyor
Pazarama'daki Happy Center Satıcısı 16 Gündür Ürün Göndermiyor
Yakup sonuçtan hiç memnun değil

07 Aralık 2024 15:27
Pazarama Yanıltıcı Teslimat Ve İade Süreci
Murat sonuçtan hiç memnun değil

22 Kasım 2024 16:50
Turgay sonucu yetersiz buldu