Paytr Valör Süresi 8 Günlük Valör Süresini Düşürmüyor

Paytr Valör Süresi 8 Günlük Valör Süresini Düşürmüyor
14 Temmuz 2024 14:391.345

Merhabalar, Paytr'ye ertesi gün ödeme almak için başvurmuştum. Paytr kullanmaya başlamadan önce iyzico kullanıyordum ve 7 günde ödemem gerçekleştiriliyordu, fakat mail inbox'ıma ertesi gün ödeme yaptığınıza dair mail düştü ve bu sebepten Paytr'ye geçmeye karar verdim. Fakat bana Paytr şu an 8 gün valörlü bir şekilde ödeme yapmakta, yani önceden kullandığım ödeme altyapısından bile 1 gün fazla. Yeni bir girişimci olduğum için bütçem çok kısıtlı. Son zamanlarda artan reklam maliyetleri gibi bir sürü maliyetlerden dolayı ödemelerimi ertesi gün almak istiyorum. Bu durum beni gerçekten fazlasıyla zora sokuyor. Eğer ödemelerim ertesi güne düşmezse gerçekten eski ödeme sistemime geçmeyi düşünüyorum. Taleplerimi inceleyip dönüş yapmanızı bekliyorum, iyi çalışmalar.

21 Temmuz 2024 22:58

16 Temmuz 2024 09:52 (Şikayetten 1 gün sonra)

Yahya İ. Merhaba, Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili konularda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. İlettiğiniz konu ile ilgili gerekli incelemeyi yaparak, en geç 1 iş günü içerisinde size detaylı bilgi vereceğiz. Saygılarımızla,

17 Temmuz 2024 14:50

Yahya İ. Merhaba, Sizi aradık ancak ulaşamadık. Müsait olduğunuz zaman diliminde ya da varsa alternatif bir numaranızı bizimle paylaştığınızda mesai saatlerimiz(09:00- 18:00) içerisinde sizlere hızla dönüş sağlayacağız. Saygılarımızla.

17 Temmuz 2024 14:56

Merhabalar zil sesini duydum fakat kontör olmadığından sizi geri arayamadım, 2sn daha bekleseydiniz açacaktım, müsaitseniz bugün tekrar arar mısınız?

23 Temmuz 2024 08:47

Merhabalar, son aramadan sonra bana tekrar ulaşamadınız, Müsait olduğunuz bir zamanda beni arar mısınız?

7 Ağustos 2024 15:26

14 Ağustos 2024 15:23

20 Kasım 2024 17:13

Paytr Ertesi Gün Ödeme Talebi

Dilber
Dilber
4 Temmuz 2024 15:191.478

"Deniz hanıma ilgisi için teşekkürler. En kısa sürede ertesi gün ödemeye geçmek umuduyla... Teşekkürler :)"

Paytr Ertesi Gün Ödeme Talebi

"Teşekkürler sorunum çözüldü."

Halil
Halil
26 Ekim 2023 12:281.136

Paytr üzerinden mağazamızı oluşturduk, online ödeme aldık, fakat firmanın belirttiği reklamını yaptığı 'ertesi gün ödeme...

3 Destek

Paytr'ın Ödeme Sürecindeki Belirsizlik Ve Gecikmeler

3 Kasım 2024 01:053.262

7 yıldır birçok ödeme firması ile çalışmaktayız, yeni firmamız için ertesi gün ödeme dedikleri için Paytr'a başvurmuştuk...

Öne ÇıkanKonular