Payfix Hesap Blokesi Artmaya Başladı

Payfix Hesap Blokesi Artmaya Başladı
08 Ocak 2024 08:08

Bu Payfix, son zamanlarda sebepsiz yere hesaplara bloke koymaya başladı. Güvenilir olmaktan tamamen çıktı. Bu nedir kardeşim? Hesaptan çıkış yapıyorum, 15 dakika sonra giriş yapıyorum ve hesap blokesiyle karşılaşıyorum. Hiçbir sebep yokken şifre sıfırlama dahi hiçbir şekilde açılmıyor. Paramı gönderin o zaman banka hesabıma. Bir daha kullanmam bu Payfix'i. Bilsem banka hesabı kullanırdım, en azından mağdur etmiyor. İçeride paramız var; el koyuyorsunuz, umursayan da, çözüm bulan da yok.

08 Ocak 2024 09:32 (Şikayetten 1 saat sonra)
08 Ocak 2024 09:47

Blokenin kaldırılması için Mail gönderdim e-devlet üzerinden karekodlu yerleşim yeri ve kimlik bilgilerimi de gönderdim, benim anlamadığım durduk yerde hesap nasıl bloke oluyor? Hesaptan çıkış yapıyorum 15 dakika sonra her zamanki gibi telefonumda giriş bilgileri kayıtlı olan Apple parmak iziyle giriş yapıyorum hesap bloke oluyor hiçbir yanlış şifre girişi olmaması halde!

08 Ocak 2024 16:09

Yasadışı bahis şüphesiyle hesabınız Blokeli diyor ne bahsi kardeşim bankalara olan borcumdan dolayı paramı PayFix'e yüklüyordum ihtiyacım olduğunda alışveriş yapıp çekiyordum resmen parama el koyuyorsunuz elinizde kanıt yok delil yok türlü bahanelerle milletin parasını alıyorsunuz

Utku

Merhabalar Oktay, ben de aynı sorunu yaşıyorum şu anda, birebir. Nasıl sonuçlandı acaba senin durumun?

Utku

Ne kadar sürede iade ettiler bakiyenizi Oktay?

Oktay

[email protected] adresine Mail gönderdim hesaptaki paramı kayıtlı olan banka hesabıma gönderdiler hesap kapalı değişen bir şey yok kendilerince kisi hürriyetini yoksun kılacak ithamlarda bulunup kullanıcı mağduriyeti yaratıyorlar gerek yok kullanmam da bu saatten sonra

Ersoy
29 Ocak 2024 22:34
Doğukan sonuçtan hiç memnun değil

Doğukan
22 Haziran 2024 12:36