Bilgim Dışında Payfix Hesabı Açıldı Mı

Elifnaz
11 Temmuz 2024 12:25

İnternetten iş ilanına başvurdum. Başvuru sırasında benden kimlik fotoğrafı ve kişi başvurusu nedeniyle düzenlenmiş ikametgah belgesi istediler. Sonrasında bana IBAN'ın adıma olduğunun teyidi için denilerek 7 TL gönderildi ve 2 TL'si verilen IBAN'a geri istendi. IBAN adresinin Payfix ödeme aracı olması nedeniyle şüphelendim ve adıma Payfix hesabı olup olmadığını öğrenmek için müşteri hizmetlerini aradım ama uzun süre beklememe rağmen bağlanamadım. İnternete baktığımda bu şekilde mağduriyetlerin çok olduğunu görüp mailden ulaşmak istedim. En kısa sürede tarafıma dönüş yapılmasını istiyorum. Bu yüzden herhangi bir hesap kartı, kredi hesabı, hesap veya tapu, arsa, iş yeri, çek, senet gibi yasadışı herhangi bir işlemle ilgili sorumluluğum olmadığını belirtmek isterim. Olası sorunlardan korunmak amacıyla bu şikayet dilekçesini yazıyorum.

Verdiğim bilgilerin kullanılarak adıma açılarak banka hesabı, banka kredisi, abonelik, şirket veya yasadışı herhangi bir işlem için kimlik bilgilerim onayım ve ıslak imzam olmadan yapılan ya da yapılacak herhangi bir işlemden yasal olarak hiçbir sorumluluğu kabul etmediğimi belirtmek isterim.

Bu şikayet sayfası aracılığı ile resmi olarak bilgilendirmiş bulunmaktayım. İlgili kurumlarca gereğinin yapılmasını arz ve rica ederim. Açılacak her türlü hesap ve işlemden yasadışı bahis, kumar gibi hiçbir şeyle ilgim olmadığını ve bu durumlardan muaf olmak istediğimi belirtmek isterim. Gereğinin yapılmasını talep ediyorum.

11 Temmuz 2024 16:01

Hesap hala açık görünüyor acil dönüş yapılmasını istiyorum

11 Temmuz 2024 16:00

Artık bir dönüş yapılmasını istiyorum müşteri hizmetlerini aradığımda hatta kalıyor ama dönüş yapılmıyor şu anda müsaitim ve bir dönüş istiyorum artık çok tedirginim bütün hesabın kapanması için bütün gerekli belgeleri attım bir dönüş istiyorum artık!

11 Temmuz 2024 15:32

Müsait olduğumu Yazmama ve o kadar aramama rağmen hala dönüş yapılmadı acil dönüş yapılmasını istiyorum Payfix bilgim ve iznim olmadan adıma hesap açılmış. Bu hesaptan yapılan hiçbir işlem için sorumluluk kabul etmiyorum. Belirttiğiniz adrese de durumu anlatan mail attım acil olarak tarafıma dönülerek hesabın kapatılmasını rica ediyorum bu zamanda nasıl bu kadar rahat başkaları üzerine hesap açılabiliyor?

11 Temmuz 2024 14:57

11 Temmuz 2024 14:50

Acil dönüş yapılmasını istiyorum aradığımda geri dönüş yapılmıyor benim bilgim dışında açılan hesabım kapatılmış değil hala ve tedirgin oluyorum en kısa sürede dönüş yapılmasını istiyorum

11 Temmuz 2024 14:41

Şu anda müsaitim geri dönüş yapabilirsiniz

11 Temmuz 2024 14:38

11 Temmuz 2024 14:34

11 Temmuz 2024 14:20

İlgili belgeleri iletmeme rağmen hesap hala aktif ve bu durum beni korkutuyor en kısa sürede tarafıma dönüş yapılmasını istiyorum

11 Temmuz 2024 12:56

Şu anda geri dönüş sağlayabilirsiniz müsaitim

11 Temmuz 2024 12:48 (Şikayetten 23 dakika sonra)

Sn. Elifnaz E. Konu hakkında detaylı bilgiyi mail adresiniz üzerinden mail atmanızı rica ederiz. Mailiniz ilgili birim tarafından incelenip, tarafınıza mail üzerinden dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla

11 Temmuz 2024 12:49

Değerli Müşterimiz, Tarafınız ile iletişime geçilmiş ancak sizlere ulaşılamamıştır. Müsait olduğunuz zaman diliminizi bizlerle paylaşmanız durumunda tarafınıza dönüş sağlayacağız. Saygılarımızla.

11 Temmuz 2024 14:39

Zeynep sonuçtan çok memnun

Zeynep
01 Temmuz 2024 13:00
"Hızlı çözüme ulaştırıldı, teşekkürler."

09 Temmuz 2023 16:38
PayFix Laynet Call Center
Mertcan sonuçtan hiç memnun değil

Payfix Bilgim Dışında Açılan Hesap Nedeniyle Yaşadığım Mağduriyetin Giderilmesini İstiyorum

Mertcan
10 Ağustos 2025 22:47