Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Passo Kurumsal Fatura Talebi

05 Temmuz 2023 12:50

Passo sitesinden gerçekleştirdiğim satın alımlarda kurumsal fatura kesilmesi için destek talebinde bulundum. İlgili kaydım çözülmediğinden bildirim numaramı belirterek d*****@passo.com.tr mail adresine detaylı bir şekilde durumumu açıklayan bir mail gönderdim. Ancak bu maile de hiçbir şekilde geri dönüş olmadı. 21.06.2023 tarihinden bu yana Passo etkinlik iletişim merkezini tam 9 kere aradım ve bildirimimin güncellenmesi için talepte bulundum. Ancak hala hiçbir geri dönüş olmadı.

10 Temmuz 2023 15:37 (Şikayetten 5 gün sonra)

Sayın Mustafa Berk Ö., İlettiğiniz şikayet ile ilgili inceleme yapılarak, 10.07.2023 tarihinde E-posta aracılığı ile detaylı bilgi paylaşılmıştır. Konuyu bilgilerinize sunar, sağlıklı ve mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Passo Şikayet Yönetimi

11 Temmuz 2023 13:23
Passo Kurumsal Fatura Talebi

Konu ile ilgili olarak, firma mailime ekte olduğu gibi benim kurumsal fatura seçmememden kaynaklı olarak kurumsal fatura kesemeyeceklerini belirtti. Passo mobil uygulamasında faturamı kurumsal olarak isteyebileceğim hiçbir yer göremedim. Ancak zaten bunun dışında; İstanbul vergi dairesi başkanlığı tarafından verilen 08.06.2011 tarih ve 666 sayılı özelge 13.07.2015 tarih ve 67983 sayılı özelgelerde de belirtildiği üzere şirket tarafından yapılan hizmet alımlarında, her ne kadar şirket adına ödemeyi gerçek kişi yapsa da fatura ilgili şirket adına düzenlenebileceği bildirilmektedir. Tam da yukarıdaki maddelerle ilgili olarak firmayı CİMER'e şikayet ettim.

Şebnem sonuçtan hiç memnun değil

Şebnem
13 Kasım 2024 12:48

Yanlış Düzenlenen Faturanın Düzeltilmemesi Ve Müşteri Hizmetlerinin Yetersizliği

Meral
15 Ekim 2025 11:19
yanlis-duzenlenen-faturanin-duzeltilmemesi-ve-musteri-hizmetlerinin-yetersizligi-2.jpg
Canan sonuçtan çok memnun

Canan
07 Kasım 2023 12:46

Ahmet
20 Mart 2024 18:18
Passolig Passo Üzerinden Neden Bilet Satın Alınmamalı?
Passolig Passo Üzerinden Neden Bilet Satın Alınmamalı?