18 Ocak 2024 15:37875
Kubra'nın Teşekkür Mesajı
Sorunumla ilgilenildiği ve ürün tedariği yapıldığı için teşekkür ediyorum, malınızın arkasında durduğunuz için tebrik ediyorum.

Yakın zamanda Paşabahçe Azur sürahi aldım. Sürekli kullanmadığım ve kapağı elde yıkamama rağmen görseldeki gibi oldu kapağın hali. Paşabahçe Azur sürahinin kapağının bir parçası kırıldı ve her tarafı çatladı yedek kapakta bulamıyorum. Konu ile ilgili olumlu dönüşünüzü bekliyorum.

24 Ocak 2024 11:40 (Şikayetten 5 gün sonra)

Sayın Kübra Y., Öncelikle değerli vaktinizi ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. İletiniz sistemimize kayıt edilmiş olup çözüm sürecimiz başlatılmıştır. Konuyla ilgili gerekli araştırmalar yapılıp, tarafınıza en kısa zamanda bilgi verilecektir. Her türlü görüş ve önerilerinizi bize ulaştırabilirsiniz. Saygılarımızla, Paşabahçe Müşteri Hizmetleri

31 Ocak 2024 13:44

4 Mart 2025 13:19811

Paşabahçe Azur sürahi satın aldım. Sürahi kapağını elde yıkamama rağmen kapağın her tarafında çatlaklar oluştu ve sürekl...

Paşabahçe Azur Sürahi Kapağı Sorunu: Yedek Parça Talebi

Büşra
9 Mart 2025 01:351.225

Paşabahçe Azur sürahi şeffaf kapağı elde yıkamama rağmen böyle paramparça çatladı. Sürahim sağlam ama kapağından ötürü k...

Paşabahçe Azur Sürahi Kapağı Sorunu: Yedek Parça Talebi
1 Destek

Zeynep
17 Ağustos 2024 15:39390

"Şikayetimi ilettikten sonra hemen iletişime geçildi ve yeni kapak gönderildi. Çok teşekkür ederim. Paşabahçe kalitesi 👌"

Çağatay
Çağatay
Paşabahçe
8 Aralık 2024 10:23329

"Size e posta üzerinden ulaşmış olsam da ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim."

Paşabahçe Sürahi Kapağı Yedek Bulunmuyor

Derya
23 Mayıs 2024 14:18751

"Şikayetimi yazdıktan 30 dakika kadar bir sürede geri dönüş yapıldı, cook teşekkür ederim. Paşabahçe kalitesi u olsa gerek"

Paşabahçe Sürahi Kapağı Yedek Bulunmuyor

Selda
Paşabahçe'de Yaşanan Mağduriyet!

Paşabahçe'de YaşananMağduriyet!

Petek
Paşabahçe Plus Saklama Kabı!

Paşabahçe PlusSaklama Kabı!

Büşra
Paşabahçe Üründe Üretim Hatası Mevcut!

Paşabahçe ÜründeÜretim Hatası Mevcut!

Melek
Paşabahçe Yedek Plastik Kapak