Buse sonuçtan hiç memnun değil

Paribu Cineverse İş Başvurusu Adı Altında Mağduriyet

14 Aralık 2023 08:50

13/12/2023 tarihinde Denizli'de Cinemaximum iş başvurusu adı altında WhatsApp üzerinden iletişime geçildi. Öncelikle iş ilanı hakkında bilgi aldım ve bana bir form gönderildi. Formu doldurduktan sonra kişisel bilgilerimi içeren formu doldurup geri gönderdim ve bana geri dönüş yapıldı. Bana ad, soyad, telefon numarası ve iş elbisesi ödemesi için şahsi IBAN bilgilerimi paylaşmamı söylediler. Cumartesi günü yüz yüze görüşme yapmak üzere ulaşım sağlayacaklarını belirttiler. Ben ise önce yüz yüze görüşme yapılmasını, ardından kayıt işleminin gerçekleştirilmesini önerdim. Şirketin prosedürlerine göre ön kayıt için bu bilgilerin şart olduğunu, prosedür dışına çıkamayacaklarını ifade ettiler. Bunu araştırdığımda böyle bir ilanın olmadığını öğrendim. 13/12/2023 tarihi itibarıyla adıma ve t. C. Kimlik bilgilerim üzerinden Papara veya herhangi bir elektronik bankacılık, banka işlemleri, kredi hesabı, banka hesabı ya da herhangi bir banka işlemi, çek, tapu, arsa işlemleri, resmiyet dışı ve yasal olmayan işlemlerden sorumlu olmadığımı ve bunların benim yazılı onayım olmadan yapılmış olmasını kesinlikle kabul etmediğimi beyan ediyorum. İlgili merci ve yetkililerden mağdur olmamam için gerekli işlemlerin yapılmasını talep ediyorum. Beyan ettiğim günde iznim olmadan yapılmış olan hiçbir işlemi kabul etmiyorum ve gereğinin yapılmasını arz ederim.

Sahte İş İlanı ile Kişisel Bilgilerin Tehlikede Olması

06 Ekim 2024 19:19

10 Mart 2024 14:56
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

06 Mart 2024 09:30
Paribu Cineverse Yanıltıcı İş İlanları Ve Güvenlik Tehlikesi