15 Nisan 2024 16:191.122
Emrah'ın Teşekkür Mesajı
Şikayetim var sitesinden yazmama rağmen bana firmadan dönüş yapılmadı son olarak firmayı direk aradım sorunu anlattım ve bozuk olan ürünün parçasını bana kargo yaptılar. Yardımcı olan ürün yetkilisine ve ilgilerinden dolayı prex e teşekkür ederim

Uzun araştırmalar sonucunda Parex markasına karar vererek aldığım Wondero temizlik setinin sap kısmı bozuldu. İnternette hiçbir yerde yedek parçasını bulamadım. Adeta çöpe para atmış gibi oldum, kullanamıyorum. Parex gibi bir markanın ürününün yedek parça tedariğinin olmaması çok üzücü.

16 Nisan 2024 14:47 (Şikayetten 22 saat sonra)

Merhaba, Şikayetinizle ilgili olarak sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi bize iletebilirsiniz. Saygılarımızla, Parex Müşteri Hizmetleri

Emrah
17 Nisan 2024 10:45

Henüz firmadan dönüş yapılmadı

Emrah
26 Nisan 2024 08:51

26 Nisan 2024 11:01

Merhaba, Şikayetinize ilişkin sorunun çözüldüğü bildirimi alınmış olup, markamıza duyduğunuz güven için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Parex Müşteri Hizmetleri

Esra
Şikayeti Çözüldü
17 Nisan 2024 14:01

22 Eylül 2023'te çok severek Parex Wondero temizlik setimi aldım. Fakat dün paspasın sapı ucundan koptu. Araştırdım yedek sap almak için ama bulamıyorum. Lütfen Parex yetkilileri çözüm bulsun bu duruma, eğer bulunamazsa çözüm, verdiğim ücret bu ürün için boşa gitmiş olacak. Parex'in marka bilinirliği için tercih etmiştim oysa ki.

Eki aç

Parex Wondero Temizlik Seti

24 Aralık 2023 16:321.293

"Ürün ile ilgili kırılan parçayı adresime kargoladılar ilgileri için parexe çok teşekkür ederim"

Parex Wondero Temizlik Seti

Parex Wondero Sapının Kırılması Ve Tedarikçisi Olmaması

13 Ocak 2024 20:52265

Uzun araştırmalar sonucunda Parex markasına karar verip aldığım Wondero temizlik setinin sapı kırıldı. İnternette hiçbir...

Parex Wondero Temizlik Seti Paspas Sapı

10 Kasım 2023 13:411.676

Parex wondero temizlik seti aldım. Ancak kısa bir süre sonra paspas sapı kırıldı. Parex e yazmama rağmen sapın nereden t...

Tümünü Gör
Parex Su Çarkı Dönmüyor, Mop Islanmıyor

Parex Su ÇarkıDönmüyor, Mop Islanmıyor

Asiye
Parex Tornado Sıkma Aparatı Kırıldı

Parex TornadoSıkma Aparatı Kırıldı

Ozlem
Parex Vileda Sapı Dönmüyor, Böyle Kalitesini Gösteriyor Çok Üzgünüm!

Parex Vileda SapıDönmüyor, Böyle Kalitesini Gösteriyor Çok Üzgünüm!

Gizem
Parex Wondero Işık Sorunu