Saadet sonuçtan hiç memnun değil

Saadet
13 Mayıs 2024 23:30

İyi akşamlar
Ben 4 ay önce Trendyol sitesinden Parex wondero aldım, ancak temiz su haznesinin kapağında deformasyon oluştu. Kapak yerine oturmuyor ve yukarıya mopa su gelmiyor 😔Mop fırçaya temas etmiyor, yani şu anda ürünü kullanamıyorum. Lütfen mağduriyetimi giderin

14 Mayıs 2024 08:50 (Şikayetten 9 saat sonra)

Merhaba, Şikayetinizle ilgili olarak sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi bize iletebilirsiniz. Saygılarımızla, Parex Müşteri Hizmetleri

Saadet
21 Mayıs 2024 18:48

Merhaba, öncelikle teşekkür ederim gönderdiğiniz temiz su haznesi kapağı bugün elime ulaştı ancak kapak oturmasına rağmen hala mopa su gelmiyor. Yani kullanılmaz durumda😔 Daha alalı 4 ay olmadı 1000 TL para verdim, emsalleri üçte bir fiyatına satılıyor. Gerçekten Parex gibi bir markaya yakıştıramadım, mağduriyetimin en kısa zamanda giderilmesini ve tarafıma yeni ürün gönderilmesini talep ediyorum

21 Ekim 2024 14:04

Merhaba, Şikayetinizin sonucuna ilişkin anketi değerlendirmenizi rica eder, iyi günler dileriz. Parex Müşteri Hizmetleri

Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Sıcak Suyla Eğrilen Mop Kapağı Garanti Kapsamında Değişmeli

Muhammet
29 Ekim 17:11
Sıcak Suyla Eğrilen Mop Kapağı Garanti Kapsamında Değişmeli
Menşure sonuçtan hiç memnun değil

Mop Ürününde Kapağın Yamulması ve Sap Dönme Sorunu

Menşure