Tolga sonuçtan çok memnun

Parex Wondero Mop Sopası Plastik Ucu

Parex Wondero Mop Sopası Plastik Ucu
10 Temmuz 2024 10:02
Tolga'nın Teşekkür Mesajı
“Firma temsilcisi çok ilgiliydi ve kısa sürede problemli olan parçayı ulaştırdı. Parçanın üretim şekli değiştirilmiş, artık arızalanacak bir formda değil. Teşekkür ederim müşteri odaklı davranışınız için.”

Çok kısa bir süre önce Parex wondero mop aldık ve çok dikkatli bir şekilde kullanmamıza rağmen sürekli görseldeki parçanın çıkması seti kullanılamaz hale getirdi. Görseldeki bu parçayı da dışarıda bulamadım, sürekli çıkıp duruyor. Bu kısım bence bu sapların kronik sorunu.

Severek kullanmamıza rağmen bu problem bizi üzdü açıkçası. Parçanın teminini talep ediyorum.

10 Temmuz 2024 17:08 (Şikayetten 7 saat sonra)

Merhaba, Şikayetinizle ilgili olarak sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi bize iletebilirsiniz. Saygılarımızla, Parex Müşteri Hizmetleri

18 Temmuz 2024 15:56

Merhaba, Şikayetinize ilişkin sorunun çözüldüğü bildirimi alınmış olup, markamıza duyduğunuz güven için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Parex Müşteri Hizmetleri

18 Temmuz 2024 16:32

Binnur sonuçtan çok memnun

Binnur
08 Aralık 2024 20:31
"Marka bir günde sorunumu çözdü ilgili kişilere çok teşekkür ediyorum."
Çiğdem sonuçtan çok memnun

Çiğdem
09 Nisan 2024 19:05
"Parça temin edildi teşekkürler"
Özge sonuçtan çok memnun

Özge
13 Mart 2025 01:21
"Ürünümün değiştirildi. Hemen tarafıma dönüş yapıldı. Teşekkürler..."
Parex Wondero Mop'un Dayanıksız Parçası Kullanım Keyfini Kaçırdı
Parex Wondero Mop'un Dayanıksız Parçası Kullanım Keyfini Kaçırdı