Yasemin sonuçtan çok memnun

Parex Vondero Temizlik Seti Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu
Yasemin
30 Aralık 2024 21:33
Yasemin'in Teşekkür Mesajı
“Parex müşteri hizmetleri tarafından arandım. Arızalı parçaların yenisi gönderildi. Kendilerine çok teşekkür ederim”

Parex vondero temizlik setini alalı daha 1 yıl olmadan sap kısmı bozuldu, suyu sıkmıyor, cırtları yapışmıyor. Defalarca müşteri hizmetlerini aramama rağmen kendilerine ulaşamıyorum.

Genel merkezi de dahil aradım. Telefon açılıp telesekreter kaydından sonra telefon kapanıyor. Mesai saatleri 08:00 ila 18:00 görünüyor. Ben mesai saatleri içinde aramama rağmen ulaşamadım. Aradığınız numara kullanılmamaktadır diyor bir süre sonra.

30 Aralık 2024 21:29

Parex vondero kirli temiz su ayıran temizlik setini alalı daha 1 yıl olmadan bozuldu. Hem cırtları tutmuyor hem de mopun sapı çalışmıyor. Mesai saatleri 08:00-18:00 görünmesine rağmen, mesai saatlerinde defalarca aradım telefonlara bakan yok sadece telesekreter çıkıp telefon kapanıyor. Müşteri hizmetlerini ve genel merkezi ikisini de aradım ulaşamadım. İyi marka diye aldım güya kullanamadan bozuldu.

Ek
02 Ocak 09:56 (Şikayetten 2 gün sonra)

Merhaba, Şikayetinizle ilgili olarak sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi bize iletebilirsiniz. Saygılarımızla, Parex Müşteri Hizmetleri

02 Ocak 09:57

Merhaba, Konuyla ilgili sizi bilgilendirmek için irtibat numaranızdan ulaşamadık. Daha detaylı bilgi almak için bizimle 0212 471 84 04 nolu tüketici danışma hattımızdan irtibata geçebilirsiniz. Saygılarımızla, Parex Müşteri Hizmetleri

02 Ocak 10:20

Merhaba, Şikayetinize ilişkin sorunun çözüldüğü bildirimi alınmış olup, markamıza duyduğunuz güven için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Parex Müşteri Hizmetleri

Yasemin
04 Ocak 11:19

Şeniz sonuçtan çok memnun

Şeniz
11 Mart 12:46
"Şikayetimle ilgili geri dönüş yapıldı sorun çözüldü teşekkür ederim"
Lerzan sonuçtan çok memnun

Lerzan
01 Aralık 2024 12:24
"Uğur Bey'e yaklaşımından ötürü teşekkür ederim."
Gonca sonucu yetersiz buldu

Gonca
20 Ekim 2024 13:24
Kaan sonuçtan çok memnun

Kaan
26 Aralık 2024 12:42
"Anında dönüş yapıp ve ücretsiz bir şekilde değişim yaptılar. Arayan kişi de çok ilgili ve samimi bir şekilde sorunumu çözdü. Sattığı ürünün arkasında duran bir firma. Teşekkürler..."
Parex Wondero Temizlik Seti: Yedek Sap Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Erişimsizliği