Gizem sonuçtan çok memnun

Parex Mop Islak Kalıyor

05 Şubat 2024 19:45

Merhaba, ürünü severek bir süredir kullanıyorum ama son iki kullanımda mop dönüyor, kırmızı ibare çıkıyor, suyu beze alıyor; ancak maalesef bez ıslak kalıyor ve fırçalar işe yaramaz hale geldi. Kullandığım şu anki üründe herhangi bir kırık, çıkık ya da gözle görülür bir deformasyon da yok. Bu problemin çözülmesini rica ediyorum.

08 Şubat 2024 15:57

06 Şubat 2024 09:03 (Şikayetten 13 saat sonra)

Merhaba, Şikayetinizle ilgili olarak sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi bize iletebilirsiniz. Saygılarımızla, Parex Müşteri Hizmetleri

08 Şubat 2024 15:56

Hiçbir aranma ve çözüm giderici bir yol yapılmadı ama bu işin ucunu da bırakacak değilim insanları bu şekilde mağdur edemezsiniz

27 Şubat 2024 17:02

27 Şubat 2024 17:11

Merhaba, Şikayetinize ilişkin sorunun çözüldüğü bildirimi alınmış olup, markamıza duyduğunuz güven için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Parex Müşteri Hizmetleri

The sonuçtan çok memnun

16 Ekim 2024 10:53
"Müşteri temsilcisi mopun takılması gerektiği doğru şekli fotoğraf olarak gönderdi. Ona göre düzelttim. Ürünü tekrar kullanabiliyorum. Teşekkürler..."
Mopun Su Haznesine Uymaması Kullanımı Zorlaştırıyor
Burak sonuçtan çok memnun

Burak
30 Eylül 2023 14:26
"İlgi alaka için teşekkür ederim ürünün arızalı kısmının yenisi gönderildi"

Parex Wondero Mop: Sıkma Sorunu Ve Yetersiz Temizlik Performansı

Özge
16 Ağustos 00:19
Gökçe sonuçtan hiç memnun değil

Gökçe
26 Eylül 23:13
Mahir sonuçtan çok memnun

Parex Mop Sapı Çalışmıyor

Mahir
15 Aralık 2023 12:37
"Çok teşekkür ederim Hemen dönüş yapıldı ve Bir hafta içinde mop sapı elime ulaştı sağ ol Parex"