Eren sonuçtan hiç memnun değil

Parbulo.com Farklı Ürün Gönderimi Ve İade Sorunu

09 Kasım 2023 12:57

Parbulo.com sitesinden arabam için bazı parçalar sipariş verdim, kargo tarafıma teslim edildikten sonra ürünleri kontrol ettim ancak bir ürünün (amortisör rulmanı) başka marka gönderildiğini, diğer ürünün (v kayışı gergi rulmanı) kutusundan farklı marka çıktığını fark ettim. Diğer bir ürünün ise (Alternatör rulmanı) kutusu normal ancak içindeki ürünün üstünde hiçbir marka yazmıyordu. 09.11.2023 tarihinde saat 11:50'de firmayı aradım. Yetkili kişi ürün elinde olmadığı için başka marka gönderdiğini söyledi. Farklı çıkan ürün içinse yanlışlık olmadığını Valeo firmasının Dayco firmasına üretim yaptırdığını söyledi. Ürünleri bu şekilde kabul etmediğimi söylediğimde benimle ters bir üslupla konuşup sadece farklı gönderdiği ürünü iade alacağını diğerlerini almayacağını belirtti. Ben de yasal olarak iade etme hakkım olduğunu tüm ürünleri iade etmek isteğimi söyleyince, web sitelerinde 'Aldığınız ürünü iade etmek hiç bu kadar kolay olmamıştı.' yazmasına rağmen 'gönderin o zaman biz iade işlemlerine bakarız' gibi bir cümle kurup telefonu yüzüme kapattı. Daha önce çok kez alışveriş yapmış olduğum bu siteden bir daha asla alışveriş yapmayacağım. Ürünleri kargoyla gönderdiğimde ne olacağını bilmediğimden iade etmeye çekiniyorum çünkü sonrasında bunlarla uğraşacak vaktim yok.

Kuzey sonucu yetersiz buldu

Parça Filosu'nda Ödeme Ve İade Sürecinde Yaşanan Sorunlar

05 Mayıs 2025 07:01
Parça Filosu'nda Ödeme Ve İade Sürecinde Yaşanan Sorunlar
Çetin sonuçtan hiç memnun değil

21 Haziran 2023 15:27
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

07 Haziran 2023 10:01
Çetin Renault Tarafından Yapılan Yanlış Ürün Gönderimi
Çetin Renault Tarafından Yapılan Yanlış Ürün Gönderimi
Faruk sonuçtan hiç memnun değil

23 Ağustos 2023 23:51