Arda sonuçtan çok memnun

23 Ocak 2024 14:12

Ürün aldım, farklı ürün göndermişler. Benim istediğim dışında şeffaf bir kargoydu, anında geri iade ettim; fakat beni 2 hafta bekletiyorlar, tavsiye edemiyorum. Alışveriş yapmanızı önermiyorum, çünkü beni mağdur ettiler. Ne bir iletişim numarası var ne de bir memnuniyet söz konusu. Ürünü onaylamaları bile sadece 8 iş günüymüş, yani en az 2 hafta sürüyor.

27 Şubat 2024 14:24

Sipariş ettiğim ürünü farklı gönderip benim zamanımı çalıyorlar bu pabuc konağım sayfasından ürün almanızı asla tavsiye etmiyorum bir de iletişim numarasıda yok ulaşamıyorum WhatsApp müşteri hizmetleri var sadece hem farklı ürün gönderiyorlar hem beni bekletiyorlar

27 Şubat 2024 12:34

Üzerine basa basa söylememe rağmen gönderirken video istememe rağmen Her seferinde ürünleri yanlış gönderiyorlar bu firmadan alışveriş yapmanızı tavsiye etmiyorum insanların zamanlarını çalmaktan ve dalga geçmekten başka hiçbir şey yapmıyorlar müşteri hizmetleri yok telefon numaraları isterlerse ulaşıyorlar hem kendileri yanlış gönderiyorlar hem8 iş günü bekletiyorlar sizi asla tavsiye etmem

23 Şubat 2024 16:02

Her seferinde yanlış ürün gönderiliyor ben siyah beyaz ayakkabı alıyorum kalkıyorlar farklı ürün gönderiyorlar her seferinde o zaman geri iade istemiştim benden kesinti yaptılar şimdi yine farklı numara göndermişler işiniz gücünüz yoksa boş vaktiniz varsa buradan alışveriş yapın ben cumartesi günü giymek için 1 hafta önceden kesin gelsin diye aldım ürünümü yine yanlış gönderdiklerinden dolayı giyemiyorum keşke almasaydım pişman oldum her seferinde pişman ediyorlar

21 Şubat 2024 17:11

Benim sipariş verdiğim ayakkabı numarası 43 bana bir numara ufak 42 göndermişler bende haberim yokken orada giydikten sonra haberim oldu ondan sonra çıkardım geri iademi etmek için gönderdim taraflarına ama bana hijyen konusundan kullanılmış ürün için işlem yapamamaktayız diyor aldığım günüm içinde gerçekleşiyor bu olay, bir de benim suçummuş gibi 8 iş gününden bahsediyorlar bana daha önce de farklı bir ürün gönderdiler bundan dolayı kargo parasını kesinti yapıp geri iade ettiler parayı

24 Ocak 2024 11:44

Teşekkür ederim ilginize

24 Ocak 2024 11:45 (Şikayetten 21 saat sonra)

Sayın Mehmet D. ile iletişime geçildi. Sorunu hakkında kendisiyle görüşüldü. Problem çözümüyle ilgili gerekli işlemler yapıldı. Kendisinin hassasiyet bilgisine teşekkür ederiz. PapuçKonağı Yönetimi Büşra A.

27 Şubat 2024 12:30

03 Haziran 2025 11:47