Papara Osmanlı Vakfı Burs oyunu

Melike
12 Mayıs 2023 23:44

Burs verme adı altında Osmanlı Vakfı . Osmanlı vakfa başvurdum dolandırıcılarmış onların mail ve telefon numarasıyla açıldı. Benim kimlik bilgilerimle devam ettik. İşlem sonrasında benim banka hesabıma 110 TL gönderdiler ve onlara 110 TL geri göndermemi istediler. İşlemi yaptım sonra beni tekrar aradılar ve sistem onaylamadığını ve bir velimin de aynı şeyleri yapmalarını istediler annemde velim ve ona da yaptım aynı şeyleri. Yapılan hiçbir işlemi kabul etmiyoruz. Kimlik bilgilerimizi, yüzümüz ve isimlerinize yapılan hiçbir işlemi kabul etmiyoruz.

Islak imzamızın olmadığı hiçbir işlemi kabul etmiyoruz. Sorumluluk bize ait değil. 12Mayıs akşam üzeri saatlerinden itibaren ıslak imzamız olmadan adlarımıza yapılacak hiçbir resmi işlemleri, başvuruları, adımıza açılacak hiçbir hesabı, kredi başvurusunu, para transferlerini, kumar, alim satım, bahis, işlemlerini kabul etmiyoruz. Onayımız yoktur. Sorumlusu Papara Elektronik Anonim Şirketidir. Bu tur işlemlere adımı karıştırarak insanlara sıkıntı yaşatan Papara Elektronik Anonim Para Şirketinden şikayetçiyim. Yetkili mercilere duyurumdur. Hiçbir sorumluluk kabul etmiyoruz. Bizim adımıza bulunan hesapların kapatılmasını talep ediyoruz.

profile profile profile
12 Mayıs 2023 23:49 (Şikayetten 5 dakika sonra)

Nursin
Nursin

Melike Merhaba, Aynı süreçten geçiyorum, Papara üzerinden bir ilerleme kaydedemiyorum, hesaba kayıtlı numaradan atamadığım gerekçesiyle işlem gerçekleştiremedim. Sende son durum nedir bilgilendirebilirsen sevinirim.

Asiye
Asiye

Ben kendi hesabımı kapattım

Nesli
Nesli

Çalıntı hesap diyerek işleminize devam edin ve Papara hesabınızı kapattırın, ayrıca karakola ya da savcılığa gidip durumla ilgili ifade verin ki ileride adınıza bir şey olursa eliniz de aksini iddia eden bir belge olsun.

Merve
13 Mayıs 2023 21:16
Zeynep sonuçtan çok memnun

Zeynep
20 Mayıs 2023 12:23
"İlginizden ve hemen dönüş yaptığınızdan dolayı teşekkür ederim."

Havin
15 Mayıs 2023 17:36