Papara 18 Yaş Altına Kontrolsüz Kart Dağıtımı Ve Güvenlik Endişesi

Papara 18 Yaş Altına Kontrolsüz Kart Dağıtımı Ve Güvenlik Endişesi
17 Kasım 2024 14:43

Oğlum benden habersiz marketten Papara kart almış. Bankalar dışında bu kart nasıl verilebilir. Benim iznim yokken, bu kartı nesil alabildi. 18 yaş altına nasıl bu kart verilebiliyor. Cerez gibi dağıtılıyor şu an. Hiçbir güvenliği yok. Şikayet ediyorum. Çok ciddi bir suç bu.

17 Kasım 2024 14:30

Çocuğum 13 yaşında. Bu kartı Carrefour SA 'dan Papara kart almış. Benim. İznim olmadığı halde. Bu kart nasıl marketten verilebiliyor çerez gibi. Bankadan verilmesi gerekmiyor mu. Bunun muhatabı kim. Bir sıkıntı olduğunda muhatap kim. Benim oğlumu nasıl borçlandırabiliyorlar böyle. Nasıl pervasızca para harcamasına sebep olabiliyorlar. Bunlar çocuk. Devlet buna nasıl izin verebiliyor. Suç bu. İznimin dışında verilen bu kartı şikayet ediyorum. Derhal açıklama bekliyorum.

20 Kasım 2024 15:02 (Şikayetten 3 gün sonra)
27 Kasım 2024 09:30

Bunun normal olduğunu belirttiniz ki yasal değil. Merkez bankasının bunu sağladığını söylediniz. Arkasında merkez bankasının olduğunu, izniniz yoksa kartı kullandırtmayın dediniz. Bu sadece beni ilgilendiren bir durum değil ki çocuklarımız tehlike altında şu an.

Meltem
16 Nisan 2024 19:10
Papara Hesaptaki Parayı Çekemiyoruz!

Bahadır
17 Ekim 2023 20:21

07 Ocak 2024 16:08
Ege sonuçtan çok memnun

21 Nisan 2024 16:36
"Hızlı bir şekilde iletişime geçebildim ilgilendiler çom teşekkür ediyorum"
Papara Kart Veli İzni Yapamıyorum

Aykut