Rıdvan sonuçtan hiç memnun değil

30 Temmuz 2024 16:20

Panosan firmasından aldığım fiber izolasyon (1200 derece) seramik fırınını iki kez pişirim yaptıktan sonra tuğlalarında açılmalar meydana geldi. Bu sebeple ısınma ve soğuma süresi uzadı. Bu çatlamalardan kaynaklı fırın içerisindeki ısı sirkülasyonunda farklılıklar oluştu, kontrolsüz ısınmadan kaynaklı fırının ön tarafından boyalar erimeye başladı. Ben de bu sorunu belirtip firmaya ilettim. Kontrol amaçlı ürünü geri aldılar, kontrolsüz ısının normal olduğunu, boya erimeleri ve tuğla çatlaklarını rapora geçirmeyip bana o şekilde ilettiler. Yasal yollara başvurmamam için ellerinden geleni yapan Panosan sahibi M***** Bey, ürünü iade etmeyi kabul etti fakat 83.100 TL aldığım ürünün 50.000 TL iade edebileceğini, aksi takdirde ürünü iade almayacağını söyledi. Bu duruma karşı çıkınca da ağza alınmayacak ithamlarda bulunup beni tehdit etti. Ben de yasal yollara başvuracağımı belirtince iade aldıklarına dair belge vermeyip rapora aşamaları işlerine geldiği gibi revize ettiler. En son içinde bulunduğum mağduriyeti telafi etmek adına fırını geri almayı kabul ettim çünkü yasal konularda önümü kapatıp resmi bir şekilde ilerletmediler. Hatta hiç sorun olmayıp fatura kestirme talep etmeme rağmen M***** Bey gerek yok dedi ve bunu aleyhime kullandı. Makineyi iade etmeyi kabul etmeyip bana ürünümü geri göndermeyi reddettiler.

22 Ekim 2024 15:45

26 Mart tarihinde panosundan aldığım fırında ikinci pişirimden sonra rezidans ve karolarda çatlamalar başladı bu vesileyle geç ısınma ve soğuma sorunları baş göstermeye başladı. Bu sorunu Nisan ayının ilk haftasında firmaya belirtim 2 yıl garantisi olan ürünün somut hasarından dolayı iade talep ettim telefonlarıma geç dönüşler ilgisizliğinden dolayı bu iade süreci aylar sürdü. Temmuz ayında ancak alabildiler ve yaptıkları testler sonucu iadeyi onayladılar fakat satın aldığım ücretin yarınısını iade etme koşuluyla bende bu durum karşısında verdiğim tepki karşılığında panosan firması patronu M*** bey tarafından tehdit edildim. Bana fırınımı göndermeleri aylar sürdü temmuzda aldılar Eylül ayında ancak Geri gönderdiler ve yaptıkları testler sonucunda çatlaklıkların dahada açıldığını gördüm ve kapı ağzı boyaları erimiş bu durumunda ilettim fakat hiçbir cevap ve geri dönüş olmadı. Benim yaşadığım bu mağduriyeti kimse yaşamaması adına bu platformda belirtip hukuki yollara başvurup savcılıktada dosya oluşturmaya başladım. Ben mağdur edildim ve ne gerekiyorsa yapacağım

17 Ekim 2024 22:36

Panosan firmasından aldığım, fiber izolasyon (1200 derece) seramik fırınında iki kez pişirim yaptıktan sonra tuğlalarında açılmalar ve çatlamalar meydana geldi. Bu sebeple ısınma ve soğuma süresi uzadı. Bu çatlamalardan kaynaklı fırın içerisindeki ısı sirkülasyonunda farklılık oluştu. Kontrolsüz ısınmadan kaynaklı, fırının ön tarafındaki boyalar erimeye başladı. Ben de bu sorunu belirtip firmaya ilettim ( ürünü teslim almaları 3-4 ay sürdü) Kontrol amaçlı ürünü geri aldılar, kontrolsüz ısının normal olduğunu, boya erimeleri ve tuğla çatlaklarını rapora geçirmeyip bana o şekilde ilettiler. Yasal yollara başvurmamam için ellerinden geleni yapan panosan sahibi m***** Bey, ürünü iade almayı kabul etti fakat 83.100 TL aldığım ürünün 50.000 TL iade edeceğini, aksi takdirde ürünü iade almayacağını söyledi. Bu duruma karşı çıkınca da ağza alınmayacak ithamlarda bulunup beni tehdit etti. Ben de yasal yollara başvuracağımı belirtince iade aldıklarına dair belge vermeyip rapora aşamaları işlerine geldiği gibi revize ettiler. En son içinde bulunduğum mağduriyeti telafi etmek adına fırını geri almayı kabul ettim çünkü yasal konularda önümü kapatıp resmi bir şekilde ilerletmediler. Hatta fatura kestirme talebinde bulunmama rağmen m***** Bey gerek yok dedi ve bunu aleyhime kullandı. Makineyi iade etmeyi kabul etmeyip bana ürünümü geri göndermeyi reddettiler. Geri almak istediğimde ise kargo ücretini karşılamayacaklarını söylediler. Ben de yasal yollara başvurdum.

31 Temmuz 2024 11:24

Merve