Pangea Voyage İle Yaşadığım Mağduriyet

11 Kasım 2024 20:06

Pangea Voyage şirketi iki defa turu erteleyip iptal etti. 2000 euro paramızı aldı. Parayı isteyince oyalayıp durdu, şimdi de konkordato ilan edildi. Ve hala da tur satıyor insanlara. Her şey kayıt altına alınıp konkordato komiseri görürse paranızı ödemez deyip şikayetleri geri aldırmaya, yorumları sildirmeye çalışıyor.

Babürşah

Merhaba benim ödemenin tl üzerinden olmuştu bu senenin şubat ayında. Kredi kartı üzerinden mail order ile ödeme yapmıştım. Geçen zaman içerisinde firmanın bir koyun gibi müşterilerini oyaladığını görünce yapmam gereken bütün hamleleri yaptım. Kredi kartı gerçekleşmeyen işlem itirazından Tüketici Hakları'na, Tursab'a kadar her yere şikayet ettim. Yaklaşık 90 günlük bir süreç sonunda kredi kartı itirazım banka tarafından yapılan incelem sonucunda haklı bulundu ve ödemem aynı miktar üzerinden tl olarak geri iade edildi. Tabi bu süreçte yaklaşık 10 ay param yüksek enflasyon karşısında erimiş oldu. Bu erimeyi de Tüketici Hakları mahkemesi sonlandıktan sonra yasal faiz olarak talep edeceğim, bu iş bilmez sorumsuz firmaya kaptıracak 1 TL bile olmayacak.

Babürşah

Pangea Voyage tarafından mağdur edilmiş bütün arkadaşlara duyurumdur. Sevgili dostlar Pangea yetkililerinin oyalamaları ile kaptırdığı parayı alacağını düşünen kim var ise havanda su dövüyordur. Konkordato sürecinde olduğunu iddia eden ve komiserin iletişimi sonucu paraların iade edileceğini söyleyen zihniyet hiçbir mesaja yanıt vermeyerek paranızı enflasyon karşısında sıfırlamak istemektedir. En son gelen bir bilgi mailinde alınacak paranın bir kısmından feragat edilip edilemeyeceği sorulacakmış deniyor. Sevgili mağdurlar ve aranızı sadece ve sadece kredi kartı işlem itirazınız üzerinden eksiksiz alabilirsiniz. Ben öyle yaptım ve 4 ay önce başlattığım yazışmalar ve belge ibrazları sonucunda bu firmanın üzerine yattığı paramı bugün itibari ile banka üzerinden geri aldım. Bütün herkesin aynı yöntemi denemesini saglik veriyorum. Sağlıcakla ve uyanık kalın.

Büşra
Büşra

Merhabalar tam olarak nasıl bir yol izlemeliyiz ödemeniz Euro şeklinde miydi acaba tamamını o şekilde mi aldınız yönlendirirseniz çok sevinirim bende aynı şekilde mağdurum

Babürşah sonuçtan hiç memnun değil

02 Aralık 2024 21:48
Melek sonuçtan hiç memnun değil

29 Temmuz 2024 17:07

27 Kasım 2024 22:35