Gokzemin sonuçtan hiç memnun değil

24 Aralık 2024 18:31

Eşim geçen yıl Pandora'dan tam tur bir yüzük hediye almıştı. Yaklaşık bir yıl kullanım sonrası yüzüğümün bir taşı düştü ve Ankara'da bulunan Atakule Pandora mağazasında 9.12.2024 tarihinde ürünüm yenisi ile değiştirildi. Aynı yüzüğün aynı ölçüsü ile değiştirildi.
Bu iki haftalık süreçte ürünümün tekrar bir taşı düştü ve yine bu iki hafta içerisinde yüzüğü sadece bir defa taktım. Aynı mağazaya 23.12.2024 tarihinde Atakule Pandora mağazasına tekrar aynı sorunla başvurduğumuzda, bizimle ilgilenen personel k**** t**** beyefendi ürünün değişimini yapamayacağını ve incelemeye göndermesi gerektiğini söyledi.
Ancak ürünün iki hafta önce bir yıllık kullanımı olmasına rağmen incelemeye göndermeden değiştirmeleri ve iki haftalık bir ürünü incelemeye göndermek istemelerini anlayamamış olmakla birlikte bu taleplerine karşı çıktım. Çünkü ürünü sadece bir defa taktım. Aynı zamanda ilgilenen personel bize bu üründe bence bir sorun bulabilirim, bana göre bir sorun yaratabilir. Bu sebeple bu üründe sorun olabilir, bu ürün eğik olabilir. Tarzında kendince sorun bulmaya çalışmıştır. İki hafta önce sizden aldığım ürünü o zaman bana sorunlu ürün mü sattınız ifadelerimi yanıtsız bırakmıştır. Yetkili biriyle görüşmek istediğimizde, müdürüme şu anda ulaşamam yanıtını vermiştir. Kesinlikle bizimle alakalı inisiyatif alamayacağını, daha önce değiştirilen yüzüğümüzün o gün değişen personelin inisiyatifinde olduğunu söyleyip farklı günlerde farklı personellerde farklı muamelelerle karşılaşacağımızı söylemiştir. Bu sebeple ürünümü mağazadan alarak orada herhangi bir işlem yapamayacağımı söyleyip inceleme ve değişimi farklı mağazada yapacağımı belirterek mağazadan ayrıldım. Ürünümün değişimini, hatta yine aynı problemle karşılaşacağım durum olursa farklı bir ürünle değişimini ve çalışan personel hakkında da gerekli işlemin yapılmasını talep ediyorum. Hala dönüş olmadı

Erkan sonuçtan hiç memnun değil

Pandora Mücevher Pandora Yüzük Kaplama Soyuldu Ve Taşı Soldu

08 Haziran 2024 19:09
Nesli sonuçtan hiç memnun değil

Pandora Ürün Değişiminde Müşteri Memnuniyetsizliği

28 Aralık 2024 16:38
Pandora Ürün Değişiminde Müşteri Memnuniyetsizliği
pandora-urun-degisiminde-musteri-memnuniyetsizligi-2.pdf
Melis sonuçtan hiç memnun değil

23 Haziran 2024 13:04

19 Aralık 2023 20:45