15 Kasım 2024 11:25

Merhaba, Eskişehir Pandora şubesinden aldığım bilekliğimin charm'ının bir parçası ikinci kez kırıldı. İlk kırıldığında garanti kapsamında olduğu için Pandora'ya götürdüm ve parçayı tamir edip geri gönderdiler. Bana geri gelen charm orijinalliğini kaybetmişti. Şimdi ikinci kez aynı sorunu yaşadığımda ürünümü mahvettiler. Ürün kirliydi, orijinalinden daha kötüydü ve rose gold rengi soyulmuştu. (Ürünün hala garantisi var) Bu asla benim hatam olmadığı için, ürünümü her seferinde eskisinden daha kötü hale getirdikleri için ve garanti kapsamında olduğu için yenisini talep ettim. Çalışanlar tekrar incelemeye gönderebileceklerini söylediler ve hatayı kabul etmediler. Şimdi ürünüm yine incelemeden geri geldi ve marka kendi hatasını kabul etmiyor. Bir müşteri olarak bu durumda mağduriyet yaşıyorum. Bu durum hiç hoş değil, marka adına yakışmayan davranışlar sergileniyor. Ürünümü mahvettikleri için yenisini talep ediyorum, yine yardımcı olmuyorlar. Satış var, satış sonrası hizmet sıfır. Asla bir daha buradan alışveriş yapmam. Paranızı çöpe atmak isterseniz alışveriş yapabilirsiniz. Ben en pahalı charmları ve bilekliği almıştım. Ürünlerinin arkasında durmuyorlar. Markanın bu prensibinin acil iyileştirilmesi gerekiyor.

Ceren
Ceren
15 Kasım 2024 12:13
Pandora Ürün Kalitesi Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

Mağazadan daha iyi bir ürünle değişim yapıldı inisiyatife bağlı olarak

Elif sonuçtan hiç memnun değil

26 Eylül 2024 21:52
Pandora Mücevher Pandora Charmı Değiştirmiyorlar
Pandora Mücevher Pandora Charmı Değiştirmiyorlar

02 Aralık 2023 23:39
Simay sonuçtan hiç memnun değil

27 Mayıs 2024 12:04

07 Temmuz 2025 14:45
pandora-yuzugumdeki-sorunlara-karsi-ilgisiz-ve-yetersiz-musteri-hizmeti-1.jpg
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Pandora Mücevher Hatalı Bileklik Değişimin Franchising Mağazasında Yapılmaması

24 Temmuz 2023 09:48