Tugba sonuçtan hiç memnun değil

Panda Anaokulu (Çiğli) Özel Çocukları Okula Almayı İstemiyor!

10 Haziran 2024 22:16

İzmir Panda Anaokulu özel çocukları okula almayı istemiyor. Beni görüşmeye çağardılar. Ben oğlumla gittim. Her şey konuşuldu. Derse aldılar. Pazartesi kayıt için gidecektik. Ama aynı gün birkaç saat sonra arayıp daha önce okuldan giden eski bir öğrencimiz geri gelmeye karar verdi sizi alamayız dediler. Sonrasında ben bir sonraki seneye kayıt için görüşelim dediğimde ise kayıtlarımız doldu şeklinde cevap verdiler. Ancak tüm bunlar oğlumun çok ciddi boyutta olmayan otizm ile ilgiliydi. Almak ve uğraşmak istemediler. Bizim hem zamanımızı çaldılar hem de aile olarak duygusal zarara uğrattılar. Çok yakışıksız bir durumdu.

Ece
Ece

Çocuğumu yeni kaydettirdiğim oryantasyon haftasında, daha kayıt işlemlerimizi tamamlamamışken başka öğrencilerin alındığını ve bize “güle güle” denerek sürecin kapatıldığını görmekten büyük üzüntü duydum. Bu yaklaşım hem aileler açısından belirsizlik ve hayal kırıklığı yaratmakta, hem de çocukların oryantasyon sürecini olumsuz etkilemektedir. Kurumunuzun, yeni kayıt yaptıran ailelere ve çocuklara karşı daha adil ve profesyonel bir tutum sergilemesini özellikle Şule hanım psikoloğum diye belgelerini göstereceğine çocukların ve aileler için çözüm odaklı olmasını tavsiye ederim Panda anaokulu tamamen hayal kırıklığı göründüğü gibi bir yer değildir paranıza yazık etmeyin

Ceylan
Ceylan

Biz de görüşmeye gittik çok övdüler ama okulda kamera yok var ama bozuk, yemekhanede kapı açık ve kocaman bir ocak var bir çocuk kaçıp girse oraya çok kötü şeyler olabilir, profesyonellik sıfır. Müdür bizimle görüşme yaparken yan masada başka veli biriyle sohbet ediyordu. En kötüsü de çocukların alt değiştirme zamanları ;saat 11 gibi çocuklar ellerine bezlerini alıp sıraya giriyorlarmış birisi hepsinin altını değiştiriyormuş şok olduk arada değişim yokmuş. Peki çocuk daha önceden ihtiyaç duyarsa değişime saatin 11 olmasını mı bekleyecek? Koyun gibi dizip alt değiştirmek bir kuruma nasıl yakışır? Hiç mi mahremiyeti çok bu çocukların? Nasıl denetleniyorlar nasıl hala birçok insan gönderiyor hayret

Hayme Hatun Anaokulu (Buca) Öğretmen Değişimi

15 Eylül 2023 10:40
Gül sonuçtan hiç memnun değil

Şenay Duran Eğitim Kurumları Özel Gereksinimli Çocuklara Uygunsuz Yaklaşım

30 Kasım 2024 17:58