11 Temmuz 2024 16:21

Pamukkale Turizm'den 9 Temmuz 2024 tarihinde 11.45 aracıyla Balıkesir-Ankara seferi için 2 kişilik bilet almıştık (PNR 160733846). Araca valiz yüklenirken bagajda ıslaklık fark edilip yolcu olan annem ve babam tarafından bagajın ıslak olduğu, valizlerini oraya koydurmak istemedikleri ifade edilmesine rağmen kabin personeli bayan, 'Bir şey olmaz, başka yer yok' deyip valizleri ıslak zemine koymuş. Sefer sonunda valiz ıslanmış olup içindeki eşyalarımız ve valiz zarar görmüştür (yağ ve su karışımı). Annem tekrar 'Ben size söylemiştim burası ıslaktı, sizi şikayet edeceğim' demesi üzerine, 'İstediğin yere şikayet et' deyip hızlı hızlı valizleri indirip bir özür bile dilemeden gitmişler. 12.15 seferine bilet almıştık, araç bozuldu diye 11.45 arabasına arka koltuklarda gelmeleri bir yana, annemin yol tutması sonucu ön koltuklarda boş yere geçip şoförün küfürlü konuşmaları, şoför ve kabin memurunun aşk hayatlarını anlatmalarına şahit olması bir yana, yılların firması Pamukkale, bu durum size yakışmadı. Biz de mağduriyetimizle kaldık.

27 Temmuz 2024 14:21 (Şikayetten 15 gün sonra)

Murat sonuçtan memnun

17 Aralık 2024 12:45
"Pamukkale firması çalışanı Nergis hanım a yardımlarından dolayı teşekkür ederim."

18 Haziran 2024 18:31
Pamukkale Otobüs Kliması Ve Muavini