Kasım sonuçtan hiç memnun değil

PaidofGame IBAN Aktifleştirme Adı Altında Para İstiyor!

06 Ekim 2024 01:53

''1591 Ödeme yapın paranız 10 içinde hesabınıza geçecek'' diyorlar, şimdi de IBAN aktifleştirme yapmalısınız deyip tekrar para istiyorlar. Bir de şikayet edeceğim deyince ''ederseniz edin, biz de avukatımızla size yasal süreç başlatırız'' diyorlar ve bunlar her yerdeler, milleti hep yanıltıyorlar!

Yorumlar (5)

Altan
Altan

Aynı olay bende de var iki kere 1591 TL ikibkere yatırırdım 15 dakikaya hesabınıza geçer dediler yarı saat sonra tekrardan yazdım benden 3115 TL daha yatırmam gerekiyormuş hesabımın aktifleşmesi için yazık Emin olun olsa 3115 daha yatıracağım olmazsa yapacak bir şey yok yalnız sunu bil alma mahzumun ahını çıkar ayezde ayezte hayrini göremezler

Çağlar
Çağlar

Bende Şu anda iddiadan kazandım 1591 lira gönderdin aynı şeyi banada dediler 3117 lira gönderin aktifleşecek anlamadım gitti

Hakan

Merhaba. Bana da aynı şeyi söylediler. Iban aktifleştirme yapın 3117 TL diye. Ama yabancı dil. Sanırım onu da yapsam başka bir şey diyecekler. Hesapta 174 bin duruyor. Nasıl olacak bilemiyorum. Yardımcı olabilecek var mı acaba. Paranın 50 bini ni ona vereceğim

Yok geçmedi samet kardeş

Samet
Samet

Çözüm yapıldı mı sorununa para hesabına geçti mi

IBAN Aktifleştirme Bahanesiyle Tekrar Para İstiyorlar

24 Mayıs 2025 00:30
Cumali sonuçtan hiç memnun değil

20 Ekim 2024 15:14