Evren sonuçtan hiç memnun değil

14 Kasım 2023 01:35

Emniyet mensubuyum, 8 Kasım'da havale ile iPhone 15 Pro Max siparişi oluşturdum ancak telefon gönderilmedi. Ostim Polis Merkezi ile görüştüm, yarın savcılıkta işlem yapacağım. Tüm personeli ve ilgili herkesi uyarıyorum, yüksek ihtimalle güvenilir olmayan bir site.

profile profile profile
15 Kasım 2023 15:21

Siparişi 7. Gün ismini onur kaplan olarak söyleyen bir şahıs iptal etti ve 3-7 gün arası bankaya iade yapılacağı mesajı geldi  tün personel organize çalışıyor savcılığa suç durusunda bulundum

Yorumlar (24)

Mesut
Mesut
Benzer Şikayeti Var

Merhaba. Suçlunun bulunduğunu yazmıştınız. Mahkeme süreci ne zaman başlar acaba bilgi var mı?

Evren

Bilmiyorum. Yakalanınca direk tutuklanacak diye biliyorum Suriye'liye benziyor Bonus kafa genç biri öğrenciymiş ismi halildi sanırım

Neslihan
Neslihan
Benzer Şikayeti Var

Paazar.com.tr adresinden Philips XXL Airfryer satın aldım, üzerinden 15 gün geçti. Ürün hala kargolanmadı. Şu an siteye erişilemiyor ve telefon numarasına ulaşılamıyor. Durumdan şüphelenerek en yakın karakol şubesine gidip bilgi verdim. Ve Tüketici Hakem Heyeti'ne giderek dilekçe yazdım suç duyurusunda bulundu. Gerekli işlemleri yapıyorum.

Sevim
Sevim

Bende Philips dikey süpürge aldım. 1 hafta oldu tabii ki gelmedi. Bende perşembe günü şikayete gideceğim karakola. Tüketici Heyeti kaymakamlıkta mi oluyor?

Benzer Şikayeti Var

Mağdurlar WhatsApp grubu kurup birbirimizi bilgilendirerim

Benzer Şikayeti Var

Bende Hoover çamaşır kurutma makinesi aldık gelmedi.

Benzer Şikayeti Var

OSTİM alınteri şubesi arayın demişsiniz numarasını söyler misiniz

Betül

Geçmiş olsun. MNG (0312) 354 82 50 Şube yetkilisi bizim gibi arayanların olduğunu yapabileceği bir şey olmadığını Genel Merkez ile görüşebileceğinizi söyleyecektir. Adınıza kargo olmadığını duyunca şaşırmayın.

Benzer Şikayeti Var

10 kasim 2023 tarihinde paazar.com sitesinden Philips Airfryer XXL siparişim kargolanmadı. Şu anda da site erişimi engelli sayfaları açılmıyor. Havale yolu ile ödeme yaptım şikayetçiyim. Buradaki arkadaşlardan nereye su duyurusunda bulunmamız gerektiğini öğrenmek istiyorum.

Benzer Şikayeti Var

Bugün siber suçlarla mücadele şube müdürüne şikayet dilekçemi vermiş bulunmaktayım.

OSTİM karakoluna

Erkin
Erkin
Benzer Şikayeti Var

Bende aynı nereye şikayet edeceğim

Hasan

Kuvvetle muhtemel dolandırı. Cı, bu tarz sitelerden alışveriş yaparken havale-EFT ye indirim ifadesi görürseniz kaçın. Savcılığa müracaat etseniz de genelde satıcı (sözde) ticaretimde sıkıntılar var, ürünü tedarik edemedim deyip, iadeleri yapacağım deyip sıyrılacak. Paranızı alırsınız muhtemelen ama kaç yıl sonra.

Hasan

Eminim çünkü başıma geldi. İnşallah iadeyi yapar ama bu tarz siteler çok sayıda var, bende ürün alacaktım, şikayetleri görünce riske girmedim

Evren

Emin misin? Bu tarz nitelikli dolandırıcılıklarda o telefonu açıp konuşan kızın ve ailesinin tüm varlıklarına el konulacak ayiyetten sabıkalanıp ceza alacaklar...

Benzer Şikayeti Var

Şöyle bir mesaj geldi, bayağı bir yağdırdım mesaj mail vs. Oyalamak için mi acaba, yarin MNG yi ararım kargo sorgulama yaparım, duruma göre pazartesi savcılıktayım bende. Avukatıma yazdırırım şikayeti, 10dk iş

Betül

7 Kasım 2023 tarihinde oluşturduğum siparişle ilgili sadece bu mesajı aldım. Fatura üzerindeki kargo takip numarası değil mi? MNG sayfasında doğrulayamadım. Bende mağdurum sanırım soluğu karakolda alacağım.

paazarcomtr-urunu-gondermiyor-1.jpg
Evren

OSTİM alınteri şubesini arayın ben bugün konuştum hiç kargo çıkışı yapmıyorlarmış sadece anlaşma yapmış bir daha uğramamışlar bir sürü kişi arıyor bu pazar elektronik ltd şti için dedi

Benzer Şikayeti Var

MNG zaten mesaj atar kargo bilgisi daha gelmedi o da gelmezde zaten. Laga luga yapıyorlar... Bu sefer 1 haftada biz kargoya teslim ettik onlar yollamıyor derler :)

Güler
Güler

Arkadaşlar siteden sadece havale ile ödeme alması, herhangi bir sosyal medya hesabi olmaması ve firmayla ilgili hiçbir bilgi olmaması nedeniyle şüphelendim ve alışveriş yapmaktan vazgeçtim. Siber suçlara incelenmesi için ilettim ancak mağdursanız şikayetiniz isleme alınıyormuş, lütfen siber suçlara şikayet edin.

Benzer Şikayeti Var

Bulunduğunuz ildeki siber suçlarla mücadele şube müdürlüğüne gidin ödeme yaptığınıza dair dekontun çıktısını ve de attıkları mesajların çıktısını da yanınızda götürün.

Barış
Barış
Benzer Şikayeti Var

Merhabalar siber suçlara nasıl başvuru yapabilirim bilgi verirseniz sevinirim

Benzer Şikayeti Var

Ben limited şirket olduğunu gördüm, kredi kartı denemedim, direk havale ile aldım, fiyatta çok ucuz değildi zaten piyasaya göre kasim ayı indirimi yapan bir yere göre normal fiyatti. Sonradan sayfanın yeni açıldığını ve diğer şeyleri fark ettim, kasim indirimi yalanına düştük bizde

Benzer Şikayeti Var

Attıkları mesajlar bile farklı, orada müşteri hizmetleri bilgisayardan kafasına göre yazıp yolluyor kurumsal mesajı, ilgileniyor gibi yapıp oyalıyorlar.

paazarcomtr-urunu-gondermiyor-1.jpg

Siparişim Teslim Edilmedi Müşteri Hizmetleri Ulaşılmaz Durumda

23 Temmuz 2025 22:51
Cem sonucu yetersiz buldu

08 Aralık 2023 00:16
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

11 Ekim 2023 13:07