Abdullah
27 Ağustos 2023 00:30

26.08.2023 tarihinde Mall Of İstanbul Özsüt şubesine iki kişilik serpme kahvaltı siparişi verdik. Öncelikle Masalar toz ve pislik içerisindeydi. Çalışanlar hakkında ise kimin müşteri kimin çalışan olduğunu anlayamadık. Sipariş verirken zorlandık. Çalışanların kıyafetleri Özsüt kıyafetleri olmadığından kaynaklı ayırt edemedik. Bir şekilde sipariş verdik. Başta masa silinmedi direkt peçete ve tatlı çatalı koydular. Servis tabağı açılmadı biz sonradan söyledik. Kahvaltı içeriğinde eksiklikler vardı. Çok özensiz ve aşırı lezzetsiz bir şekilde siparişler geldi. Getirilen sucuklu yumurtanın içerisinden yumurta kabuğu çıktı hem de büyük bir parçaydı. Yinede hiçbir şey olmamış gibi yemeye devam ettik. Fakat sonrasında sigara böreğinin üzerinde kıl olduğunu fark ettik. Masaya ekstre olarak söylediğimiz Çakallı menemende aşırı kötüydü. Bildiğiniz hazır alınan domates rendesinin içerisine yumurta koklatmışlar gibiydi. Tek kelimeyle felaketti. Getirilen servis tabakları aşırı çizilmiş ve göze hiç hitap etmiyordu. Servis bıçağını dahi kendimiz sonradan istemek zorunda kaldık. Kahvaltı içeriğinde eksiklikler olduğunu tekrar belirtmek isterim. Öncelikle söğüş tabağı aşırı kötüydü ve yeşillik yoktu. Meyve tabağımız gelmedi. Sıcaklarda pişi eksikti. Süt kaymağı yoktu ve getirilmesi için rica ettik. Getirilen süt kaymağı değildi ve lekeliydi. Hatta küflü bile olabilir. İşletme Müdürü ile o börekte çıkan kılı gördükten sonra hemen konuştuk. Kendisi çok kibar bir hanımefendiydi fakat işten anladığını düşünmüyorum ve disiplini sağlayamadığı çok belliydi. İşletme Müdürü personelin hatası olduğunu ve herhangi bir para alınmayacağını beyan etti fakat biz ücretini yarı yarıya ödedik. Konu ücretle ilgili değil sadece bütün günümüzün midemizin bulanmasıyla geçmesi ve bu kadar büyük bir markanın bu kadar başıboş bırakılmasıydı. Hiç mi denetim olmuyor? Tek eksik aslında bu değil. Hijyen sıfır, pasta reyonu çok karışık ve meyveli pastalar süslenmeye tenezzül bile edilmemişti. Görüntü açısından önemli olduğunu düşünüyorum. Ve ayrıca garsonlar tepsi kullanmıyorlar. Elleriyle tek tek siparişi getirmeye çalışıyorlar. Özsüt'e gerçekten yakışır bir hareket değildi. Gerçekten çok sevdiğim ve sıklıkla uğradığım bir markaydı fakat koskoca İstanbul'da bunu yaşamak istemezdim. Hayal kırıklığına uğradığımı belirtmek isterim. Yaşanan bu duruma istinaden acilen bir el atılması gerektiğini düşünüyorum. Konunun incelenmesini talep ediyorum.

29 Ağustos 2023 10:27 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Özsüt’ü tercih ettiğiniz ve geri bildirimlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Memnuniyetsizliğiniz ilgili birimlerimize aktarılmış olup, en kısa zamanda size geri dönüş yapılması sağlanacaktır. Saygılarımızla, Müşteri Hizmetleri

Deniz sonucu yetersiz buldu

Deniz
14 Temmuz 2025 13:16
Hacer sonuçtan çok memnun

Hacer
05 Temmuz 2024 23:10
"İbrahim bey teşekkür ederiz yardımcı olduğunuz için."
Özsüt Bozuk Ürün Satışı
Özsüt Bozuk Ürün Satışı
Nihal sonuçtan hiç memnun değil

Nihal
23 Temmuz 2023 16:05
Selim sonuçtan hiç memnun değil

Selim
03 Haziran 2023 16:08
Özgür sonuçtan hiç memnun değil

Özgür
02 Eylül 2023 22:44