04 Nisan 2024 22:43

Instagram üzerinden Özkan İletişim iPhone 15 Pro Max çekilişi yaptı ve bana kazandığıma dair bir link gönderdiler. Linke tıkladığımda, teknoloji pazarlama danışmanı olduğunu iddia eden biri çıktı ve benden önce 418+1810 TL yatırmamı istediler. Bu paranın 5 dakika içinde IBAN'ıma geri yatırılacağını söylediler. Ben de parayı yatırdım ve bekledim. Daha sonra yatırdığıma dair dekont gönderdim. Ancak tekrar para istediler. Param olmadığını söyleyince mahkemeye vereceklerini iddia ettiler. Mağduriyetimin karşılanacağını sanmıyorum ama başkalarının da mağdur olmamasını istiyorum. Bu tür kötü niyetli kişiler yüzünden çok insan mağdur oluyor.

05 Nisan 2024 04:22

Instagram üzerinden bir iPhone çekilişine katıldım ve bana kazandığımı söylediler sonrasında bir link gönderdiler tıkladım teknoloji marketing adı altında konuşmaya başladık benden ilk önce 418 TL sigorta ve kargo ücreti istediler bunu yatırdım ve dekontu gönderdim sonrasında bu paramın geri yatacağını söylediler tamam dedim bekledim para yatmıyor sonra tekrardan benden 1810 TL daha istediler bu da IMEI kayıt ödemesi dediler onu da attım ve yine tekrardan 6735 TL yatırmamı talep ettiler ben bu parayı ödeyemem dediğimde ise adli süreç başlatacaklarını ve adresime göndereceklerini söylediler. Şikayet edeceğim bir sayfa dahi yok kaptırdığınız parayla kalıyorsunuz.

04 Nisan 2024 22:51 (Şikayetten 8 dakika sonra)

Hatalı firma!

05 Nisan 2024 17:08

Hatalı firma

Ünzile
Ünzile

Dün aynı şey başımıza geldi farklı bir firma tarafından ve aynı IMEI adresi bize de verildi. Şu an e devlette sorgulattığınızda bu IMEI numarası üzerinizde gözüküyor mu? IMEI numarasını internette arattım birden fazla kişiye verilmiş şikayet var da paylaşmışlar.

Merve sonuçtan hiç memnun değil

04 Nisan 2024 22:36
Özkan.iletişim08 (Instagram) Sosyal Medya Çekiliş Dolandırıcılığına Dikkat