Özel MOReFİLL Kreş ve Gündüz Bakımevi Çocuğumun Güvenliği Ve Şeffaflık Sorunları

25 Eylül 2024 14:31

Kesinlikle tavsiye etmeyeceğim bir kurum. Sahipleri başında bile durmayan, vasıfsız öğretmenlerin çalıştığı bir okul. Kızımı oryantasyon süresinde günde iki saat teslim ettik. Çocuğun fotoğraflarını istememize rağmen göndermediler, göndermemelerinin sebebi ise çocuğumun gözünün şiş ve mor olması. Yanağı kızarık şekilde babasına teslim etmişler ve teslim ederken düştü galiba kaydıraktan demişler. Düştü mü yoksa biri mi vurdu detaylı açıklama istediğimizde öğretmenler çocuğu teslim ettiğinde bunu söyleme gereği duymuşlar cevabını aldık. Çocuğumun gözü mosmor ve babası kapıda beklemesine rağmen haber verilmemesi, şeffaf olunmaması, gizli saklı davranılması okulun ne kadar vasat olduğunu gösterir. Çocuğunu seven kesinlikle bu okula göndermesin. Gerekli yerlere de şikayet edilecektir.

25 Eylül 2024 17:33

Tuzla'daki şubeye yorumlara istinaden 20 aylık bebeğimizi teslim ettik. Çocuğumuzu teslim aldığımızda gözü morarmış yanağı kızarmış bir haldeydi ve açıklama bile yapamadılar. Müdür adı altında çalışan S*** hanım ve M*** Öğretmen durumu gizlemeye çalıştılar. Çocuğumun babası kapının önünde olmasına rağmen ( oryantasyon süresi) haber bile vermediler, aksine gün içerisinde fotoğraf ve video istememe rağmen göndermediler çünkü yaralanmayı gizlemeye çalıştılar. Artık öğretmen mi hırpaladı ya da başka bir öğrenci mi vurdu çocuğumuza bilmiyoruz.  Okulu işini sevmeyen öğretmenlere bırakırlarsa olacağı buydu zaten. Asla çocuğumu bir dakika dahi o kurum içerisinde bırakamam.

Ek
Ek

Seda
Seda

Öncelikle geri bildiriminize yönelik olarak sizinle şeffaf bir iletişim kurmaya çalıştığımızı ancak asılsız iddialarınızda ısrar ettiğinizi belirtmek isteriz. Okulumuzun sosyal medya hesabında paylaşılan fotoğraflardan birinde de görüleceği üzere, gizlemeye çalıştığımız bir durum söz konusu değildir. Tarafınızca öne sürülen "morarmış göz"iddiası gerçeği yansıtmamakta olup, öğrencinin kaş çevresinde hafif bir kızarıklık mevcuttur. Bu durumun sebebi de size açıklanmıştır;söz konusu kızarıklık parkta oyun sırasında oluşmuştur ve okul bahçemizdeki güvenlik kameralarıyla bu durum doğrulanabilir. Kurumumuz, her öğrencimizin güvenliğini sağlama konusunda titizlikle çalışmakta olup, asılsız ve yanıltıcı ifadelerle itibarımızı zedelemeye yönelik bu tür iddialara karşı yasal haklarımızı saklı tuttuğumuzu belirtmek isteriz.

13 Ekim 2023 12:15
Düşünen Minikler Çocuk Bakımı Ve Güvenliğinde İhmaller
Sinem sonuçtan hiç memnun değil

21 Ekim 2023 07:33