Nuray sonuçtan hiç memnun değil

Dünya Çocuk Akademisi Ağaoğlu Maslak 1453 Dünya Çocuk Akademisi 1453

Dünya Çocuk Akademisi Ağaoğlu Maslak 1453 Dünya Çocuk Akademisi 1453
30 Temmuz 2024 15:47

Kızımızı bir ay yaz okuluna yazdırdık. Allah'tan bir ay buradan çocuğunu yazdıracak herkese sesleniyorum; çocuğunuzu önemsiyorsanız başka bir okul bakarsınız. Okulda çocuklar için çeşit çeşit sınıflar yapmışlar ama içinde doğru düzgün ne eğitim veren var ne de sevgi gösterecek bir öğretmen. Ellerinde telefon, çocuklar kendi hallerinde. Güle oynaya okula giden çocuğum bu okula gitmemek için her gün ağladı çünkü doğru düzgün etkinlik bile yapmıyorlar. Çocuk sıkıntıdan gitmek istemiyor. Yazı güzel geçsin dedim, çocuğuma zehir oldu. Okula durumu anlattım, ücret iadesi istedim fakat imza aldıkları formda veli ve öğrenci hakkını koruyan hiçbir madde yok. Yani sen parasını ödedikten sonra çocuğun mutsuzsa o senin sorunun anlayışı böyle. Eğitimcilik olmaz. Güya İngilizce dersi var, kayıt olurken öve öve bir hal oldular. Çocuğa tek kelime öğretmediler. Kızım beş buçuk yaşında, olanların o kadar farkında ki sadece düştüğümüzde bakıyorlar. 'Anne, başımızda boş boş durup telefonla oynuyorlar' diye kendisi anlattı. Bu arada ben de ön taraftan çocukları izlerken aynı manzara ile karşılaştım. Başka bir gün yine okulun arka tarafından çocukların oynadığı bahçeye baktım. Üç öğretmen sermişler bezi, çökmüşler yere, koyu muhabbetteler. Çocuklar yine kendi hallerinde. Keşke resim alsaydım. Google hesabına yorum yaptı, eşim anında silmişler. Madem bir yaranız yok, neden rahatsız oldunuz? Ödemiş olduğum bir kuruşu bile helal etmiyorum. Ve o okula giden tüm çocuklara çok üzülüyorum.

Yuvamız İstanbul Yuvam İstanbul Öğretmenlerin Tecrübesizliği Eğitimin Kalitesizliği

17 Ağustos 2024 14:36
Sinem sonuçtan hiç memnun değil

21 Ekim 2023 07:33
Sinem sonuçtan hiç memnun değil

Peşin Ödeme Sonrası Kötü Muamele Ve Şeffaf Olmayan Uygulamalar Veliye Bildirilmiyor

30 Haziran 2025 16:55
Yüksel sonuçtan hiç memnun değil

Kids Aloud İngilizce Anaokulu Oryantasyon Sürecinde Yaşanan Hayal Kırıklığı!

06 Şubat 2025 21:02
Firdevs sonuçtan hiç memnun değil

30 Kasım 2023 13:34