Özel Hatem Hastanesi Ücreti

19 Nisan 2024 23:43

Özel hatem Hastanesi'ne eşimin 38/3 haftalık gebeliği dolayısıyla doğum için acil servisten giriş yaptık. Yapılan muayeneler sonucunda yatışımız gerektiği söylendi. Aktif suyun gelmemesi sebebiyle beklememiz gerektiği belirtildi. Doğum ücreti dışında her gün için ayrıca 4250 TL ücret talep edildi. Taburcu olmak istediğimizde ise 4 saatlik yatış için bir günlük ücret talep edildi. İtirazlarımız sonucunda sadece tedavi ücretini alacaklarını ifade ettiler.
Yapılan tedavi bir adet serum ve kan tahlilinden ibaretti ve bunun ücreti olarak 3900 TL talep edildi. 9 ay boyunca hiç tereddüt etmeden muayene olduğumuz hatem Hastanesi, son doğum haftalarımızda bizi maalesef üzdü ve son haftalarda doktor değiştirme kararı almamıza sebep oldu. İnsanların sağlığını keşke para ile değil, kalbinizle ve gönlünüzle kazansanız.

23 Nisan 2024 15:08 (Şikayetten 3 gün sonra)

Sayın Abdullah ***, Öncelikle geri dönüşünüz için Hatem Hastanesi olarak teşekkür ederiz. Şikâyetiniz tarafımıza ulaşmış olup ilgili birimlere iletilmiştir. Hatem hastanesi olarak sağlıklı günler dileriz.

Özel Hatem Hastanesi Yeni Doğan Yoğun Bakım Ücreti Alındı

14 Eylül 2023 22:05
Öznur sonuçtan hiç memnun değil

Çorum Özel Hastanesi Haksız Muayene Ücreti

20 Mayıs 2024 12:03

Özel Hastanede Gereksiz Koşuşturma Ve Yetersiz Hizmet

14 Kasım 2024 11:32
Coşkun sonuçtan hiç memnun değil

Asya Hastanesi Yanlış Bilgilendirme Ve Kötü Muameleyle Geçen Doğum Süreci

07 Şubat 2025 15:23