Kahraman sonuçtan hiç memnun değil

Özel Gözde Hastaneleri Kuşadası Hastanesi Kadın Doğum Bölümü İle İlgili Şikayet

29 Mayıs 2024 13:10

Merhaba,

Kuşadası Gözde Hastanesi kadın hastalıkları ve doğum doktoru Op. Dr. E** U*** E***'in hastalarından M**** Y***** olarak çok mağdur olduğumu belirtmek istiyorum. Gebelik sürecinde hastaneye geldiğimde tahlillerim yapıldı ve doktorum 3. ayında her şeyin çok normal olduğunu söyleyerek bizi evimize yolladı. Sevinerek evimize gittik. Bir ay sonra cinsiyet öğrenmeye güle oynaya geldiğimizde, bebeğimizin Down sendromlu ve kalbinde delik olduğunu öğrendik. Bizden 3. ayda alınan kan tahlillerine bakılmamış ve bize dönüş yapılmamıştı. Özel hastane olarak bir sürü ücret ödediğimizi tahmin edersiniz. 4. ayda bebeğimizin cinsiyetini öğreniyoruz ve muayenemiz bittiğinde tam çıkacağımız sırada soruyoruz. Bizden geçen ay kan tahlili almıştınız, sonuçları bize dönüş yapmadınız dediğimizde, ben çok yoğunum gibisinden bir cevap aldık. Tahlillere baktığında dünya başımıza yıkıldı. O an bebeğimizin Down sendromlu ve kalbi delik olduğunu ve bilemediğimiz bir sürü sıkıntının olduğunu öğrendik. Bu sürede bebeğimin 4. ayına girdiğini belirtmek isterim. Sonra bizi eğitim araştırma hastanelerine ve profesörlere yönlendirdi. Tabii ki o an akıl tutulması yaşadık eşimle beraber ve bir çare aramaya başladık. Doktor doktor gezmeye başladık ve tahlillerimizin E** Hanım'a gönderildiğini, E** Hanım'la iletişime geçildiğini öğrendik. E** Hanım'dan hala bir haber beklerken bize dönüş yapılmadı. E** Hanım'ın tabiri caizse tek başıma yetişemiyorum, çok yoğunum demesi üzdü. Bizler tabii ki farklı bir muamele beklemiyoruz lakin durumumun olağanüstü bir durum olduğunu ve bebeğimin dört ayı geçtiğini, gebeliği sonlandıracak olsam kendimin de riske girdiğini, benden daha iyi bilmesi gerektiğini bir doktor olarak düşünüyorum. Üzülerek gebeliğe 4. ayda son verildi :(

Dila sonuçtan hiç memnun değil

Özel Gözde Hastaneleri Kuşadası'nda Çocuğuma Uygunsuz Ve Hijyensiz Muayene!

14 Temmuz 2025 13:59
Ada sonuçtan hiç memnun değil

18 Nisan 2024 15:35
Yusuf sonuçtan memnun

21 Eylül 2023 12:12
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Özel Gözde Hastaneleri Fazla Alınan Ücret

04 Kasım 2025 13:52