Erciyes Hastanesi'nde Beklenmedik Ücret Talebi: Bebeğin İlk Kontrolü Ücretsiz Olmalıydı

29 Kasım 2024 12:39

Kayseri özel Erciyes Hastanesinde 24.11.2024 günü esim doğum gerçekleştirdi. 5 gün sonra bebeği kontrole götürdüm. Doğumu zaten bu hastanede yaparak para ödememe rağmen 615 TL çocuk polikliniği ücret istedi kayıtta. Kaydı yapan ilgili personele bana hastanenizde verilen kartta 5 gün sonra çocuk polikliniğinde bebeğinizin kontrolü yapılacak yazıyor hastane de doğum yaptık. Ücret verilmemesi gerek dememe rağmen. Burada ücretsiz yazmıyor diyor. Ayrıca araştırmam da bebeğin ilk 28 günlük muayenesi ücretsiz olacağı ve SGK tarafından karşılanacağını öğrendim. Doğum yaptığımız her şeyiyle memnun kaldığımız hastanede yapılan bu ücret alımı hiç hoş olmadı. SGK ya şikayet edeceğim.

Serdar sonuçtan hiç memnun değil

Özel Erciyes Hastanesinde Tekrar Muayenede Alınan Ücret Ve Şikayetlere Yanıt Eksikliği

28 Mayıs 2025 10:09

Dünyam Hastanesi Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi Muayene Ücreti

29 Haziran 2024 13:02
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Hüma Hastanesi Yeni Doğan Bebek Muayene Ücreti Haksızlığı

15 Ekim 2024 11:54