Gülbahar sonuçtan hiç memnun değil

Özel Ekol Hastanesi (Edirne) Özel Ekol Hastanesinde Bize Yapılan Saygısızlık

10 Eylül 2024 20:57

07.09.2024 tarihinde Edirne Özel Ekol Hastanesi Genel Cerrahi uzmanı T**** beyden randevu aldık. Doktor bey sorunu görebilmek için tahlil ve ultrason istedi. Sekreterinin yanına geldiğimizde ultrason doktorunun Perşembe'ye kadar izinde olduğunu Özel Trakya Hastanesi'nde çektirebileceğimizi söyledi. Hastaneyi aradık randevu sistemi ile çalıştıklarını ve o gün dolu olduklarını söylediler. Sorunu nasıl çözebileceğimize dair Ekol Hastanesi Genel Cerrahi sekreterinden yardım istediğimizde sekreteri ben başka hastane bilmiyorum yapacak bir şey yok şeklinde çözüm odaklı olmayan bir yaklaşım sergiledi. Devlet hastanesinin acil bölümüne gitsek orada çektirsek olur mu dedik? Durumunuz acil mi dedi? (Ben sancım çok fazla olduğu için gelmişim zaten. O gün içinde başka hastanede acil ameliyata girdik! ) Doktorla görüşmek istediğimizi söylediğimizde doktor bey de bilmez yardımcı olamam dedi. Ardından gerilen ortamda biz hasta haklarına gittik. Onlar doktorla iletişime geçip Tomografi de olabileceğini söylediler. Onu çeken personel de o gün izindeymiş. Madem bize söylenseydi o zaman ultrason doktorunun olmadığı uzak yoldan geliyoruz dediğimizde biz nereden bilelim doktorun ultrason isteyeceğini dediler. Sonra o tartışmanın üstüne özel muayenesi olan bir yer önerdiler ama aradığımızda orası da kapalıymış. Sözün özü ben o gün hizmet alamadım ve bize yaklaşım tavırları sekreterin, hasta hakları biriminin hiç hoş değildi. Benzer problemi öncesinde de üroloji sekreteriyle yaşadık. Ekipmanlarının bozuk olduğunu ve o işlemi gerçekleştiremeyeceğimizi hastaneye varınca söylediler. Telefonla arayıp randevu alırken söylenebilirdi. Ekol Hastanesi doktorları iyi olabilir ancak çalışma standartları, insana yaklaşımı, hoşgörü anlamında sınıfta kaldı. Veremedikleri hizmetin ücretini alma noktasında hiç tereddüt etmediler ama. Sağ olsunlar!

Samet sonuçtan hiç memnun değil

Hamilelik Takibinde İlgisizlik Ve Yetersiz Bilgilendirme Nedeniyle Mağduriyet

12 Temmuz 2025 16:05
Dilan sonuçtan hiç memnun değil

Özel Ekol Hastanesi (Edirne) Beklentileri Karşılamayan Muayene ve Haksız Ücret Talebi

22 Mayıs 2025 14:29
Öznur sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Ameliyat Ve Fahiş Ücretlendirme Mağduriyeti!

03 Haziran 2025 15:04

Ada Hastanesi Giresun Ultrason Çekimi