Özel Başarı Hastanesi Personel İlgisizliği Ve Hastalara Zorluk Çıkarılması

02 Ağustos 2024 16:21

30.07.2024 tarihinde 16 aylık bebeğimin gribal enfeksiyon şikayeti ile hastanenize geldik. Vezne personeli T**** Hanım'ın ilgisiz ve bıkkın tavrı ile karşılaşınca özel hastaneye mi geldik başka bir şey mi diye düşünmedik değil. Gün yorgunluğu olabilir diye üstünde durmadık. Ancak doktor kaydı açtıktan sonra biz doktoru beklerken doktor içeride 'Neyi bekliyorsunuz?' gibi bir tavır ile bize seslendi. Ben de bize haber verilmesini beklediğimi, doktorun müsait olup olmadığına sizin bakıp bize haber vermenizin doğru olduğunu ve bu şekilde doktora hasta alınmayacağını söyledim. Doktorda muayene olup çıktıktan sonra bebeğimin 2 hafta önce başka bir hastaneye gidip muayene olduğunu ve orada dişlerini gösterdiğimiz için sigortanın karşılamayacağını söyledi. Ben de bunun sizinle ne alakası var, biz bu şikayetle gelmedik dedim. Doktor bebeğimi muayene ederken yeni çıkan dişlerini çocuk doktoruna göstermek kadar doğal ne olacağını söylememe rağmen bunu sistemlerine not alacağını ve sigorta şirketi diş muayenesini karşılamadığı için bir dahaki gelişimizde diş muayenesi diye sisteme yazılması için ekrana not aldığını söyledi. Ben de siz bu şekilde davrandığınız için bir daha bu hastaneye gelmeyeceğimi söyledim ve dalga geçer bir üslupla güldü. Hatta yanımda bekleyen başka bir hasta buna şahit oldu ve 'Bıktık sizin bu prosedürlerinizden' diyerek bize desteğini vurguladı. Daha sonrasında kan tahlili vermek için laboratuvara indik ve bebeğimden kan alacak hemşire bize bir tahlilin yanlış olduğunu ve düzelttirmek için tekrar yukarı çıkmamızı söyledi. Arkadaşlarını aradığını ancak telefona cevap vermedikleri için rica etti. Ben de bebeğimle mi ilgileneyim sizin ayak işlerinizi mi yapayım diye sinirlendim, eşimi aradım, yanıma çağırdım, ondan rica ettim, yukarı çıktı, onu bekledik ve düzelttirdik, kan verdik çıktık. Özel sigortamız ile birçok özel hastanede muayene olduk ve ben de sağlık çalışanıyım, asla böyle bir muamele kabul etmiyorum. Beklediğim süreçte personeliniz T**** Hanım'ın bütün hastalara bu yaklaşımla davrandığına da şahit oldum. Personelinizden şikayetçiyim ve evime yakın olmasına rağmen bir daha da hastanenizi ziyaret edeceğimi sanmıyorum.

Royal Hastanesi'nde Yeni Doğan Bebek İçin Yetersiz Hizmet!

26 Ağustos 2024 10:28
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Hastane Hizmetlerinden Memnuniyetsizlik Ve Ekstra Ücretler

13 Şubat 2025 04:18