Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Özdilek Park AVM Defolu Ürün Satıyor

29 Ocak 2024 17:52

Merhabalar 1.5 hafta önce bir mont aldım. Tatile gideceğim için acele alıp çıktım montun fiyatı 2300 TL eve geldiğimde montta leke ve içinde pamukçuklar dökülüyordu. İade etmek için geldiğimde Özdilek Park AVM'ye hiçbir şekilde almadılar firmaya göndereceğiz diyorlar fakat kullanmadığım bir ürün için neden firmaya gitsin ben iade etmek istedim ya da alışveriş fişi. Sürekli alışverişimi Özdilek Park AVM'den yapan birisi olarak söylüyorum artık alışveriş yapmayacağım gerçekten mağdur ettiler

29 Ocak 2024 17:54 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Sayın Müşterimiz, Öncelikle iletiniz için teşekkür ederiz. İletiniz sistemimize kayıt edilmiş olup çözüm sürecimiz başlatılmıştır. Saygılarımızla, Özdilek A.Ş

30 Ocak 2024 11:49

Ürünü hiçbir şekilde iade almadılar bir haftada ürünün rengi atması lekesi ve pamukçukları çıkması olmasına rağmen halende kullanıcının problemi olduğunu söylüyorlar bu saatten sonra Özdilek benim için bitmiştir ve bu konu burada kapanmıştır

30 Ocak 2024 11:55

27710463 numaralı şikayet ile ilgili gerekli incelemeler yapılmış, müşterimiz ile iletişime geçilerek bilgilendirme sağlanmıştır. Saygılarımızla, Özdilek A.Ş

30 Ocak 2024 12:12

👏👏👏👏👏 aldığım defolu ürünü dolabımda bir ömür saklayacağım

Özdilek'te İade Süreci Sorunu Ve Canlı Destek Hayal Kırıklığı

19 Mart 2025 10:10
Özdilek'te İade Süreci Sorunu Ve Canlı Destek Hayal Kırıklığı
Gülten sonuçtan hiç memnun değil

07 Kasım 2023 16:35
Özdilek Ev Tekstili Beyaz Puma Ayakkabının Astar Parçalanması
Özdilek Ev Tekstili Beyaz Puma Ayakkabının Astar Parçalanması
Mustafa sonuçtan çok memnun

10 Şubat 2025 11:48
"Her ne kadar istediğim gibi sonuçlanmamış olsa da Özkan ve Mustafa Bey'in ilgili yaklaşımları için teşekkür ederim. Bu mağazadan alış verişe devam edeceğim. Müşterileri için ellerinden geleni yapıyorlar"
Burcu sonuçtan çok memnun

20 Ocak 2025 17:18