Özçelik Opel Kargo Ücreti Sürprizi!

03 Temmuz 2024 09:04

Aracımın her bakım ve arızasında devamlı parça aldığım Ankara Şaşmaz Sanayi sitesinde bulunan Özçelik Opel yedek parçacının kurmuş olduğu internet sitesi üzerinden (Sanayide zaman kaybetmemek adına) hava, yağ ve polen filtresi satın aldım. Satın alım işlemi öncesinde mağazanın WhatsApp hattından mağazaya gelip almakla internet sitesinden almak arasında fiyat farkı olup olmadığını sorduğumda fiyatın değişmediği söylendi fakat kargo ücreti ödersiniz denmedi. Sitenin "Teslimat Bilgileri" sekmesinde ise hiçbir bilgi yoktu. Bu sekme boştu yani. Ödeme işlemi sırasında da kargo ücreti çıkmadığı için ürünler için toplam 500 TL'yi ödeyip işlemi tamamladım.

Ertesi gün Aras Kargo'dan gelen mesajdan 81,96 TL kargo ücreti ödemem gerektiğini öğrendim ve firma ile yazıştım fakat bu mağduriyet konusunda duyarsız kaldılar. Gereksiz kargo ücreti ödettiler bana. Söyleselerdi üç gün sonra aracımı aynı sanayi sitesine bakım için götürdüğümde dükkandan bizzat alırdım.

Bütün e-alışveriş sitelerinde, şu kadar limitin üzeri alışveriş için kargo ücretsiz yazar. Ya da ödeme sayfasında (varsa) kargo ücretini de ödersiniz. Müşteriyi aldatmaya yönelik bu davranışı kınıyor ve Ticaret Bakanlığının ilgili birimine de firma internet sitesinin müşteriyi bilgilendirmekte yetersiz ve yanıltıcı düzenlendiği konusunda şikayetimi ileteceğim. https://ozcelikopel.com/

16 Mayıs 2025 12:26

22 Ağustos 2025 21:16
hava-filtresi-siparisim-gonderilmedi-param-iade-edilmiyor-2.pdf
Kemal sonuçtan hiç memnun değil

SNC Otomotiv Eksik İade Ödemesi Yaptılar

30 Temmuz 2024 13:20

18 Mayıs 2024 17:25
Özkan sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Ürün, Eksik İade Ve Müşteri Mağduriyeti: Taşdemirler Oto'da Hayal Kırıklığı

30 Nisan 2025 18:09