Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Öz Lice Firmasıyla Yaşadığımız Seyahat Sorunları

28 Haziran 2024 13:02

Öz Lice firmasının 27.06.2024 tarihli 18:30'daki son aracından şikayetçiyiz. Yer ayırtıyoruz, ayırttığımız yerlere başkaları oturuyor. En arka 4'lü koltuk bizlere kalmış durumda. Aramızda hamile yolcu vardı. Hamile bir insan nasıl tekerlek üzerindeki son koltuklarda oturabilir? Bunu belirtmemize rağmen dikkate alınmamış ve başkaları tarafından oturulmuştur. Yolcuları mahalle mahalle toplamaktadır. Bu şekilde minibüs içindeki insanlar hem zaman kaybı yaşamakta hem de işlerinden geri kalmaktadır, ayrıca minibüs içerisinde fiziken oturmaktan yorulmaktadır. İnsanları bu şekilde peşlerinden gezdirmek ne kadar doğru olabilir sizce? Bir güzergah çizip o güzergah dışına çıkmamakta fayda olduğunu düşünüyorum. Diyarbakır'da olduğu gibi. 1 saatlik yolu 2 saat çekiyoruz. Yazık değil mi? Minibüsüm 18:30'da yarım saat gezdirip minibüs dolu olmasına rağmen yolcu aramakta olup 19:00'da yola koyulmuştur. İnsanları koltuk arasında oturtmak ne kadar güvenilir olabilir? Sadece Öz Lice firması değil, diğer firmalar da aynı şeyi yapmaktadır. Lütfen şikayetimin insan sağlığı ve güvenliği açısından dikkate alınmasını rica ediyorum. Gerekirse CİMER'e de yazarım, Tüketici Hakları'na da. Hakkımızı arıyor ve destek talep ediyoruz. Geri dönüşünüzü bekliyoruz.

Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Küçük Araç Ve Dar Koltuklar Nedeniyle Keyifsiz Tur Deneyimi Yaşadık

14 Eylül 2025 13:47

05 Temmuz 2024 12:30
Hande sonuçtan hiç memnun değil

18 Şubat 2024 14:54

11 Haziran 2024 00:13