Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Otoyol A.Ş Otoyolu A. Ş İstanbul İzmir Otoyolu

Otoyol A.Ş Otoyolu A. Ş İstanbul İzmir Otoyolu
05 Aralık 2023 17:24

10.07.2023 ve 15.07.2023 tarihlerinde İstanbul-İzmir otoyolunda başka bir araç HGS geçişi yapmış, ücret benim HGS'ime yansıtılmış. Daha önce de 1-2 kez aynı durumu yaşadım. İtiraz ettiğimde ücret iade edildi. Ancak bu sefer aradığım firmayı, otoyol A.Ş'yi, ücretin HGS'ye kesildiğini ve bu nedenle iadesinin yapılamayacağını söylediler. Bu sorunun çözümünü istiyorum.

06 Aralık 2023 16:25

Başkasının kullandığı otoyolda benim hgsm ücret yansıması ve defaatle aynı sorunu yaşamam firmanın bu konu hakkında çözüm üretmemesi adeta paramızın üstüne yatması �İzmir otoyolu ve Osmangazi Köprüsü'nü maliyetini köprüden ve otoyoldan geçmeyen insanlara yüklenmesi

18 Aralık 2023 17:03

İstanbul İzmir otoyol a. Ş cevap göndermiş mail ile ve demiş ki paranı geri iade etmiyorum Sen HGS etiketini değiştir bütün yasal haklarımı kullanacağım  bunlardan faiziyle paramı tahsil edeceğim ve sokak köpeklerine mama alacağım

28 Ocak 2025 17:45

Şikayetin üzerinden bir sene geçti Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurmuştum karar verilmiş 2 ayda onun üzerinden geçti ama sonuç (0) kim haksızlık yaparsa yanına kar kalıyor maalesef...

14 Temmuz 2023 17:59

06 Kasım 2023 15:40
Hülya sonuçtan hiç memnun değil

19 Ekim 2024 22:02
İlker sonuçtan hiç memnun değil

26 Haziran 2024 11:34
Otoyol A.Ş İzmir-Bursa Otoyolu 2 Kere Alınan HGS Ücreti
Fedayi sonuçtan hiç memnun değil

Kuzey Marmara Otoyolu Kuzey Marmara Aynı Saatte Aynı Gişeden 2 Kez Ücret Aldı.

30 Ekim 2023 18:10