Sezer sonuçtan hiç memnun değil

Otosor Araç İadesi Kabul Etmiyor

07 Şubat 2024 02:54

Merhabalar, Otosan'dan üç ay ertelemeli araç satın aldım. Satın aldığımda işlerim iyiydi ve 200 bin lira civarında peşinat verdim. Ancak işlerim bozuldu ve şu anda bankalar tarafından borçlu olduğum için aranıyorum. Arabaya ipotek konuldu ve daha önce yaptığım aramalarda iade almayacaklarını söylediler. Ben mağdur durumdayım. Eğer siz yardımcı olmazsanız, hem size olan borcumu ödeyemeyecek duruma düşeceğim hem de aracımı kaybedeceğim. Lütfen yardımcı olun, şimdiden teşekkür ederim.

16 Şubat 2024 14:13

Daha önceden buraya yazmama rağmen kendilerine de arayıp iletmeme rağmen 500bine aldığım araca 150bin pesin verdim 3 ay ertelemeli aldım geri iade etmek istiyorum dedim bana geri almak yerine 395bin teklif verip 150binlira daha para istendi şu anda da avukata verilmiş ne kadar uğraştıysam bu duruma gelmemek için sıkıntılarımı dile getirdiysem kâle alınmadı eğer yetkili birisi görürse yardımcı olursa sevinirim ödeyecek dururum yok arabaya başka rehinler koyulmadan geri alin lütfen verdiğim paradan da vazgeçtim sadece alin

Yorumlar (5)

Yasin
Yasin

Yazılan yorumu okuyup müşteri temsilcisi ile görüştüm şikayet vardaki yazılarla konuşan adam iki lafı bir araya getiremiyor bırak araba almayı kiralarım yine de almam. Bunlardan

Adnan

Sağolasın reis bende iade talebinde bulundum inşallah hallolur

Sena
Sena
Şikayeti Çözüldü

İade ettınızmı ben 1 hafta içinde talep oluşturdum

Adnan

Merhaba sorun çözüldü mü nasıl bir yol izlediniz

Sezer

Hayır çözülmedi araç 7eminde yatıyor senetleride tek tek avukata veriyorlar 38 olan senet 50binden bana borç olarak çıkıyor avukat masrafları dosya gibi ücretler senetlerin hepsine tek tek ekleniyor

OtoSor Geri Ödeme Sorunları

Yasın
19 Nisan 2024 12:19
OtoSor Geri Ödeme Sorunları
Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Otosor İle Araç Alımında Büyük Maddi Kayıp

Muhammet